The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Lazio-25.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επερχόμενο Σάββατο στην Ιταλία θα πραγματοποιηθούν δύο σούπερ-αγώνες, την αγωνιστική ημέρα στη Σέριε Α’ θα ανοίγει η μονομαχία μεταξύ Γιουβέντους και Λάτσιο. Οι Τορίνιοι πριν την έναρξη της σεζόν έχουν ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ, μπροστά στο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τα αγόρια του υπάρχει ο στόχος όχι μόνο να κερδίσουν το εθνικό πρωτάθλημα, αλλά να φτάσει στον τελικό του Champions League. Όσο για την Λάτσιο, οι Ρωμαίοι ζουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα, στα οικονομικά οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν μακράν διαφορετική κατάσταση, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι «ζέβρες» στην επερχόμενη συνάντηση υπάρχουν πολύ μεγάλο φαβορί.

Αποτελεσματικός αγώνας

Η Γιουβέντους έχει ήδη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει τις “ζέβρες” να γίνουν η ισχυρότερη ομάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο. Πριν από τον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος εναντίον Κιέβο η Γιουβέντους ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά οι Τορίνιοι με μεγάλη δυσκολία άρπαξαν τη νίκη σε εκείνο το παιχνίδι. Στο 75ο λεπτό τα «γαϊδούρια» οδηγούσαν 2:1, και το νικηφόρο γκολ ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι σκόραρε μόνο 90ο + 3ο λεπτό.

Ήττα

Η Λάτσιο έχασε στον εναρκτήριο αγώνα, στην έδρα της από τον κύριο ανταγωνιστή, Νάπολι. Στο πρώτο ημίχρονο η Λάτσιο φαινόταν, τουλάχιστον, όχι χειρότερα από τον  αντίπαλο, ο Immobile στο 25ο λεπτό οδηγεί την ομάδα του μπροστά. Η Νάπολι έχει νέο προπονητή, είναι προφανές ότι οι παίκτες δεν καταλαβαίνουν ακόμα πλήρως τι πρέπει να κάνουν, αλλά αισθάνεται η δύναμη του χαρακτήρα στους νότιους. Στο 45ο + 2ο λεπτό ο Milik, και μετά, στο 59ο λεπτό ο Insigne σκοράρουν από ένα γκολ και φέρνουν στην ομάδα τους 3 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο έχασε στην έδρα της από τη Νάπολι, σίγουρα θα χάσει εκτός και από την ισχυρότερη ομάδα στην Ιταλία, υπάρχει κάθε λόγος να αναμένουμε μια σίγουρη νίκη των «ζέβρων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1,0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *