The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Лацио-13.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A θα παίξουν Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι Τορίνιοι βρήκαν τη φόρμουλα επιτυχίας τους

Αυτή η σεζόν είναι πολύ δύσκολη για τη Γιουβέντους, έμειναν τρίτη στο Champions League, μπροστά από τη Μακάμπι από τη Χάιφα μόνο σε πρόσθετους δείκτες, ενώ έχασε όλα τα ματς από Μπενφίκα και ΠΣΖ. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη Serie A, αλλά εδώ οι οπαδοί περίμεναν καλύτερα αποτελέσματα, τώρα ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα σερί των πέντε νικών, που τους επέτρεψε να ανέβουν στην τέταρτη θέση, μέχρι τον ηγέτη είναι 10 βαθμοί, αλλά θέλουν μόνο δύο βαθμούς μέχρι τη δεύτερη θέση. Στον τελευταίο γύρο, ο Τορίνιοι νίκησαν τη Βερόνα σε μια δύσκολη εκτός έδρας μάχη – 1:0. Ο σύλλογος έχει πολλές απώλειες προσωπικού, εννέα παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βοηθήσουν την ομάδα.

Οι Ρωμαίοι αποκτούν σταθερότητα

Η Λάτσιο επίσης δεν είχε τα καλύτερα της εκστρατείας της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, τερμάτισε μόλις τρίτη στην τετράδα της στο Γιουρόπα Λιγκ, τώρα θα πρέπει να παίξει στο Conference League. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στην εγχώρια αρένα, εδώ ο σύλλογος ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τη Μίλαν σε πρόσθετους δείκτες, απέχει ακόμα από την πρώτη Νάπολι, η διαφορά είναι 8 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, οι Ρωμαίοι νίκησαν εντός έδρας τη δύσκολη πρωτοεμφανιζόμενη Μόντσα – 1:0. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι αντίπαλοι αυτού του επιπέδου έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αν θυμηθούμε την περασμένη σεζόν, η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας 2-0 και έπαιξε 2-2 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Θα είναι μια απρόβλεπτη μάχη των άμεσων ανταγωνιστών που βρίσκονται τώρα στην πρώτη 4άδα. Η Γιουβέντους θεωρείται φαβορί, με βάση τις αποδόσεις των στοιχημάτων, αν και θα πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι με τρία αποτελέσματα. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες δίνουν μεγάλη σημασία στην άμυνα και δέχονται ελάχιστα, δεν περιμένουμε μια παραγωγική μάχη, ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 2,09.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *