The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Лацио-06.03b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες του 26ου γύρου της Serie A, θα αγωνιστούν μεταξύ τους Γιουβέντους και Λάτσιο, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ισχυρών ομάδων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι Τορίνιοι δεν βρήκε το παιχνίδι του

Ο σύλλογος της «Γηραιάς Κυρίας» δεν εντυπωσιάζει με τη θεαματικότητα και τα υψηλά αποτελέσματα φέτος. Η Γιουβέντους είναι μόνο τρίτη στη Serie A με έναν αγώνα στο αποθεματικό. Η διαφορά πίσω από την κορυφαία Ίντερ αποτελεί 7 βαθμούς, αλλά έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων με τους Μιλανέζους. Στον τελευταίο γύρο η Γιούβε νίκησε τη Λα Σπέτσια 3-0, αν και όλα τα γκολ σημειώθηκαν μόνο στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού. Κυριολεκτικά δύο μέρες μετά τον αγώνα με τους Ρωμαίους θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι του Champions League εναντίον της Πόρτο, όπου πρέπει να πάρουν πίσω το 1:2. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν ταυτόχρονα λόγω τραυματισμών, αν και καθένας από αυτούς θα μπορούσε να βγει στην αρχή: Dybala, Bonucci, De Ligt, Cuadrado.

Οι Ρωμαίοι άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα

Η ιστορία των δικαστικών διαδικασιών μη τήρησης του πρωτόκολλου του κοροναϊού επηρέασε τους Ρωμαίους. Δεν υπάρχει απόφαση δικαστηρίου, αλλά αυτό προκαλεί σαφώς ένταση στην ομάδα, γι’ αυτό ο σύλλογος έχασε 2 από 3 αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου γύρου από την Μπολόνια εκτός έδρας 1:2. Η Λάτσιο δεν έπαιξε τον αγώνα της στον 25ο γύρο λόγω του ξεσπάσματος του κοροναϊού στη σύνθεση της Τορίνο, για τους «ταύρους» ήταν να καταγράψουν ήττα, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο εδώ. Οι παίκτες του Simone Inzaghi είναι έβδομοι στην κατάταξη, έξι βαθμούς πίσω από το top-4 με ένα παιχνίδι στο αποθεματικό.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ποδοσφαιριστές της Γιούβε δεν θέλουν πολύ να θυμούνται τον αγώνα του πρώτου γύρου, τότε ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όλα πήγαν προς τη νίκη των Τορίνιων, αλλά ο Caicedo ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό της παράτασης, αποτέλεσμα 1:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες απέχουν πολύ από τη βέλτιστη φόρμα τους, αλλά οι Ρωμαίοι εξακολουθούν να έχουν περισσότερα προβλήματα τώρα. Οι αντίπαλοι θα έχουν εξαιρετικά κίνητρα, ίσως το παιχνίδι να διεξαχθεί σε αντεπιθέσεις. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε εδώ στη σαφή νίκη της γηπεδούχου ομάδας, οι Τορίνιοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την αγωνιστική πτώση του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι : νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *