The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Δεκεμβρίου 2019

Juventus-Lazio-22.12b

Σούπερ Καπ Ιταλίας

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019, 6:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

King Saud University Stadium

Στον αγώνα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας θα συναντηθούν η Γιουβέντους Τορίνο και η ρωμαϊκή Λάτσιο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:45 μ.. στο King Saud University Stadium.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους Τορίνο αυτή τη σεζόν δεν έπαιζε τόσο λαμπρά όπως πριν. Η ομάδα κέρδισε ελάχιστες νίκες σε όλους σχεδόν τους αγώνες, προκρίθηκε από την πρώτη θέση από τον όμιλο του Champions League, αλλά έχασε την ηγετική θέση στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Οι «ζέβρες» με επικεφαλής τον Μαουρίτσιο Σάρι σε πρόσφατους αγώνες νίκησε την Μπάγερ (0:2), έχασε από τη Λάτσιο (3:1) και έπαιξε ισοπαλία με τη Σασουόλο (2:2).

Λάτσιο

Η Ρωμαϊκή Λάτσιο αυτή τη σεζόν έχει ποντάρει στο πρωτάθλημα. Η ομάδα αποκλείστηκε από τον όμιλο του Europa League, παίρνοντας την τρίτη θέση. Οι Ρωμαίοι άφησαν μπροστά τους την Κλουζ και την Θέλτα. Στο πρωτάθλημα, χάρη στη νίκη επί της Γιουβέντους, η ομάδα του Ιντζάγκι μείωσε τη διαφορά από τον ηγέτη. Σε πρόσφατους αγώνες η Λάτσιο έχασε από την Ρεν (2:0), αλλά νίκησε τη Γιουβέντους (3:1) και την Ουντινέζε (3:0).

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο είναι πολύ καλή στη επίθεση αυτή τη σεζόν. Μόνο η Αταλάντα σκοράρει περισσότερα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει δυνατή σεζόν και πρόσφατα νίκησε τη Γιουβέντους. Οι Τορίνιοι δεν φαινόταν πολύ σίγουροι τον τελευταίο καιρό και μπορεί να χάσουν το Σούπερ Καπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λάτσιο με χάντικαπ +1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *