The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Juventus-Atalanta-19.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 9:30μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 19 Μαΐου στο Τορίνο θα πραγματοποιηθεί ο 37ος γύρος της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου η τοπική Γιουβέντους θα φιλοξενεί την Αταλάντα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων καταγράφηκε ισοπαλία 2:2. Τώρα είναι πολύ σημαντικό για τους φιλοξενούμενοι να κερδίσουν βαθμούς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι η «Γηραιά Κυρία» θα τους επιτρέψει να το κάνουν. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Αταλάντα.

Γιουβέντους είναι πρόωρη πρωταθλήτρια

Η Γιουβέντους καταλαμβάνει την πρώτη θέση της κατάταξης της Σέριε Α’ Ιταλίας και κέρδισε το επόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα αρκετούς γύρους πριν. Στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος η ομάδα από το Τορίνο σημείωσε 15 νίκες και 3 ισοπαλίες, χωρίς να υποστεί ούτε μία ήττα. Σε αυτές τις συναντήσεις οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σκόραραν στους αντιπάλους 38 γκολ, ενώ δέχτηκαν 12. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στο επερχόμενο παιχνίδι «Γηραιά Κυρία» δεν θα βοηθήσουν 4 τραυματισμένοι παίκτες.

Αταλάντα είναι στον αγώνα για το Champions League

Η Αταλάντα, με τη σειρά της, με 65 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση στην κατάταξη του ιταλικού πρωταθλήματος και είναι τρεις βαθμούς μπροστά από τους πλησιέστερους διώκτες. Την τελευταία ήττα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι «γιοι του Θεού» υπέστη στα τέλη Φεβρουαρίου. Σε εκείνο τον αγώνα η ενδεκάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι με σκορ 2:0 έχασε εκτός έδρας από Τορίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες η Αταλάντα έχασε από Λάτσιο στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με το ίδιο σκορ.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων στο επικείμενο παιχνίδι είναι στην πλευρά της Γιουβέντους, αν και δίνουν πολύ υψηλές αποδόσεις στη νίκη της. Ωστόσο, η Αταλάντα τώρα είναι επικεντρωμένη στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι απλά θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν, οπότε θα ήταν λογικό να ποντάρετε στη νίκη της ή στην ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αταλάντα ή ισοπαλία με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *