The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Έμπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Лечче-26.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 28 Αύγουστος 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Στον δεύτερο γύρο της Serie A θα παίξουν η Γιουβέντους με την Έμπολι, η πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα μας. Θα καταφέρει ο αρχάριος να δώσει μάχη στο ασταθές μεγιστάνα;

Οι Τορίνιοι έχουν μια τεταμένη κατάσταση

Κάθε μέρα εμφανίζονται πληροφορίες για το νέο σύλλογο του Κριστιάνο Ρονάλντο, έγραψαν κιόλας ότι ο Πορτογάλος παραμένει στη Γιουβέντους, αλλά φαίνεται ότι τόσο ο σύλλογος όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλουν να χωριστούν. Η «γηραιά κυρία» άρχισε να έχει προβλήματα ήδη από τον πρώτο γύρο, είχα προβάδισμα 2:0 απέναντι στην Ουντινέζε εκτός έδρας και στο τέλος έπαιξε 2:2. Θα μπορούσε να σώσει τον αντικαταστάτη ο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σκόραρε στην παράταση, αλλά το VAR κατέγραψε θέση οφσάιντ χιλιοστού.

Η Έμπολι πρέπει να κερδίσει θέση στην ελίτ

Ο θριαμβευτής της Serie B την περασμένη σεζόν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα, η Έμπολι έχασε από τη Λάτσιο εντός έδρας με σκορ 1:3. Η ομάδα κατάφερε κιόλας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ήδη στο 4ο λεπτό, αλλά ο αντίπαλος απάντηση σε δύο λεπτά και στη συνέχεια οι Ρωμαίοι απέδειξαν ότι είναι πιο πάνω στην κατηγορία. Η Έμπολι πρέπει να συνηθίσει ξανά την Serie A, ο σύλλογος δεν έμεινε στη Serie B για πολύ, αλλά όλα είναι διαφορετικά στην ελίτ. Ο νεοφερμένος δεν ήταν τυχερός με το πρόγραμμα, Λάτσιο και Γιουβέντους δεν είναι οι καλύτεροι αντίπαλοι στην αρχή.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι η Γιουβέντους έχει μεγάλο πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις. Η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν ήταν τη σεζόν 2018/2019, τότε οι Τορίνιοι κέρδισαν και τις δύο συναντήσεις – 2:1 εκτός και 1:0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η κατάσταση με τον Ρονάλντο κρατά σε αγωνία όλη την ομάδα, φυσικά αυτό θα επηρεάσει και το παιχνίδι. Η Έμπολι είναι μια τάξη μεγέθους χαμηλότερη στην κατηγορία, οι παίκτες του Τορίνο πρέπει να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς με σιγουριά στην έδρα τους. Υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι η Γιούβε θα παίξει ξανά στο μηδέν. Επομένως, προτείνουμε να διαλέξετε εδώ το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν (απόδοση 1,95).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *