The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Juventus-Ajax-16.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Την Τρίτη 16 Απριλίου, στο Τορίνο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της τοπικής Γιουβέντους και της ολλανδικής Άγιαξ. Η πρώτη συνάντηση έληξε με ισοπαλία 1:1. Και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ο δεύτερος αγώνας θα είναι ακόμη «πιο καυτός». Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Άγιαξ.

Το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας είναι εντός έδρας

Αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους έχει πολύ περίεργη εμφάνιση: η ομάδα κάνει πολλά λάθη και δεν φαίνεται ανίκητη. Στον πρώτο αγώνα (εκτός έδρας) η «Γηραιά Κυρία» φαινόταν ένα κεφάλι χειρότερα από τους αντιπάλους της, αλλά δεν χάθηκε μόνο χάρη στην τύχη του Κριστιάνο Ρονάλντο (ήταν αυτός που σημείωσε τόσο σημαντικό γκολ της ομάδας). Εντός έδρας η ενδεκάδα του Allegri πάντα παίζει πιο δυνατά: στους τελευταίους 13 εντός έδρας αγώνες ο σύλλογος κέρδισε 12 φορές και έπαιξε ισοπαλία με την Πάρμα (3:3). Αλλά μην ξεχνάτε το γεγονός ότι την άνοιξη οι Τορίνιοι άρχισαν να χάνουν συχνά…

Οι νεαροί σημείωσαν φόρα

Ταυτόχρονα η Άγιαξ φαίνεται απλά απίστευτη, επειδή αυτή η νεαρή συμμορία έχει ήδη κάνει θόρυβο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όχι μόνο που οι «γιοι των Θεών» απόκλεισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης από τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και είχαν την πλήρη κυριαρχία πάνω στη Γιουβέντους στον πρώτο αγώνα του προημιτελικού. Στην πραγματικότητα, στον πρώτο αγώνα, οι παίκτες του Eric Ten Hag έπρεπε να κερδίσουν, αλλά η τύχη του ποδοσφαίρου δεν ήταν στην πλευρά τους. Αλλά μην στενοχωριέστε: εκτός έδρας η ολλανδική ομάδα δεν παίζει χειρότερα, επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης κερδήθηκε ακριβώς στη Μαδρίτη (1:4). Και γενικά τώρα η απόδοση της ομάδας είναι εκπληκτική.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι μια ισχυρή ομάδα και πρέπει να ξεπερνά την Άγιαξ, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα φανερό στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ναι, εντός έδρας οι Τορίνιοι θα παίξουν πιο σίγουρα, αλλά και οι αντίπαλοί τους δεν θα σφιχτούν σε μια γωνία. Επομένως, περιμένουμε και αδιάλλακτο παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους από τον αγώνα επιστροφής, πράγμα που σημαίνει ότι θα σκοράρουν το δικό τους γκολ (δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Άγιαξ θα σκοράρει  με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *