The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιαντάναρμπον εναντίον ISPE: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Яданарбон-Исп-25.03b

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μιανμάρ

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 11:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Thuwanna YTC Stadium

Οι μεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος Μιανμάρ η Γιαντάναρμπον και ISPE θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής αυτού του διαγωνισμού.

Γιαντάναρμπον

Έβδομη θέση, 10 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 11:14 είναι η τρέχουσα απόδοση της Γιαντάναρμπον, η οποία τερμάτισε τέταρτη πέρυσι. Χωρίς βούληση χάνοντας 1:3 από την Shan United και 1:4 από τη Χανταρβάδι , ο ι «ερυθρομπλε» διορθώθηκαν με δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την Αγιεγιαβάντι (1:1) και τη Νότια Μυανμάρ (1:1), καθώς και νίκη με σκορ 2:1 επί της Chin United.

ISPE

Ο νεοφερμένος της καμπάνιας ISPE με επτά βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6:20 βρίσκεται μόνο στη δέκατη θέση. Η πρόσφατη νίκη επί Magwe 2:1 και ισοπαλία 1:1 με Zvekapin ενίσχυσαν ελαφρώς τη θέση της ομάδας. Μόνο η επίπονη ήττα 0:2 από την Γιανγόν Γιουνάιτεντ, 1:6 από την Sikine United και 0:5 από τη Χανταρβάδι δείχνουν ακόμα την αδυναμία αυτής της ομάδας.

Πρόβλεψη

Το ξεκάθαρο φαβορί της επόμενης συνάντησης θεωρείται η γηπεδούχος, τάξη της οποίας είναι σαφώς υψηλότερη. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σενάριο, διότι η ISPE μπορεί να αποδείξει τις καλύτερες της δεξιότητες μόνο στην έδρα της, ενώ εκτός έδρα είναι αισθητά ασθενέστερη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γιαντάναρμπον με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *