The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιάνγκ Μπόις εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

ЯнгБойз-МанчестерЮнайтед-14.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε Σουίς

Μόνο το Σάββατο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε τον πρώτο της αγώνα μετά από παύση για διεθνείς αγώνες. Και ήδη την Τρίτη οι Βρετανοί θα ξεκινήσουν στο Champions League. Πιστεύεται ότι πήραν ένα από τα πιο απλά γκρουπ, έτσι ο μεγιστάνας θα ξεκινήσει στη Βέρνη, παίζοντας ενάντια στους Γιάνγκ Μπόις. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να δείξουν τη διαφορά στην τάξη; Η ομάδα του ιστότοπου έκανε μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Γιάνγκ Μπόις προσπαθεί και πάλι να αποδείξει τον εαυτό του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

Οι «μαύρο-κίτρινοι» κατάφεραν να κάνουν αυτό που φαινόταν απίστευτο, πέταξαν τη Βασιλεία από το βάθρο του ελβετικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον, ήδη 4 φορές στη σειρά καταφέρνουν να κερδίζουν τον τίτλο. Μόνο που στο επίπεδο του Champions League δεν υπήρξε μεγάλη πρόοδος. Και τώρα ο Seoane, ο Ελβετός τεχνικός, μετακόμισε στην Λεβερκούζεν. Αντικαταστάθηκε από τον Ντέιβιντ Βάγκνερ, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματά του δεν είναι εντυπωσιακά ούτε σε επίπεδο εγχώριου πρωταθλήματος. Βέβαια όλοι οι γύροι πρόκρισης ήταν επιτυχημένοι, τόσο η Μπρατισλάβα Σλόβαν όσο και η CFR (Κλουζ) (από μία νίκη και ισοπαλία) και στον καθοριστικό γύρο νίκησαν τη Φερεντσβάρος, νικώντας δύο φορές τους Ούγγρους με σκορ 3-2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να προσθέσει παντού

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» υπό τον Όλε Γκούναρ Σόλσκαερ κατάφεραν να αποκτήσουν θέση ανάμεσα στους ηγέτες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αλλά σαφώς δεν μπορούσαν να στοχεύσουν στην κατάκτηση τίτλου της Premier League υπό τον Νορβηγό προπονητή. Και, μάλιστα, μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών ήταν κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου, όταν έπαιξαν στον τελικό του Europa League. Και όμως έχασαν εκεί στη διαδικασία των πέναλτι από τη Βιγιαρεάλ. Επιπλέον, σε εκείνο το τουρνουά, οι Βρετανοί έπεσαν, κερδίζοντας μόνο την 3η θέση στον όμιλο του τελευταίου Champions League, πίσω τόσο από την ΠΣΖ όσο και από την ΡΜ Λειψίας. Για να διορθώσουν αυτήν την κατάσταση, το καλοκαίρι ξόδεψαν πολλά χρήματα, παίρνοντας τον Τζάντον Σάντσο, τον Ραφαέλ Βαράν και, απροσδόκητα, επιστρέφοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Φυσικά, αυτό μπορεί ακόμα να μην είναι αρκετό για το ξεμπλοκάρισμα. Αλλά με μια τέτοια ομάδα, η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να περάσει απλά «με κλειστά μάτια»… Αλλά θυμόμαστε ότι το 2020 οι Μανκουνιανοί έχασαν κυρίως λόγω του γεγονότος ότι κατάφεραν να χάσουν βαθμούς με την Ισταμπούλ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2018 οι σύλλογοι έχουν ήδη συναντηθεί στο Champions League. Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις με τους Γιάνγκ Μπόις, 3-0 στην Ελβετία και 1-0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι Γιουνγκ Μπόις είναι προφανώς πιο αδύναμοι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πόσο θα θελήσουν να κερδίσουν οι Βρετανοί με κάθε κόστος; Καλύτερα να επιλέξουμε το ουδέτερο στοίχημα στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ» (απόδοση – 1,615).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *