The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Germany-Sweden-23.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Ολυμπιακό Στάδιο Φιστ, Σότσι

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Στάδιο Φιστ στο Σότσι μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Σουηδίας. Οι Γερμανοί είναι το προφανές φαβορί του αγώνα, η ομάδα του Λεβ χρειάζεται να κερδίσει οπωσδήποτε, διαφορετικά ο Mannschaft κινδυνεύει και μην προκριθεί καν στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά οι Σουηδοί δεν πρέπει να υποτιμηθούν, αυτή η ομάδα φαινόταν καλή στο προκριματικό τουρνουά, ακόμα και στον πρώτο αγώνα του τελικού διαγωνισμού, και το πιο σημαντικό, οι “τρε κρούνες” απολύτως δεν αναγνωρίζει τις αρχές.

Αδύναμα αποτελέσματα

Η Γερμανία έγινε η καλύτερη στην Ευρώπη στο προκριματικό τουρνουά, το Bundestim κέρδισε 10 νίκες σε 10 αγώνες, σημείωσε τον μεγαλύτερο αριθμό γκολ μαζί με τους Βέλγους. Αλλά στα φιλικά παιχνίδια πριν από το Μουντιάλ και στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενάντια στους Μεξικανούς ο Mannshaft δεν έδειξε ούτε καν εκείνο το επίπεδο προετοιμασίας και αλληλοκατανόησης. Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λεβ είναι ένας έμπειρος τεχνικός, και στην διοίκησή του βρίσκεται πολύ ισχυρή και καλοστημένη ομάδα.

Μια άλλη νίκη

Η εθνική της Σουηδίας εξέπληξε ακόμη στο προκριματικό τουρνουά, όταν δεν άφησε να περάσει στα play-off την εθνική Ολλανδίας. Μετά από αυτό η ομάδα άφησε χωρίς το Μουντιάλ την ιταλική εθνική, η οποία σε σύνθεση και δυνατότητες ήταν σημαντικά ανώτερη από τον αντίπαλο. Στο πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία οι “κίτρινο-μπλε” κατάφεραν να νικήσουν τους Κορεάτες 1:0, ο αγώνας βγήκε δύσκολος, απαίτησε  μεγάλη δύναμη από τους βόρειους.

Πρόβλεψη

Οι Γερμανοί στις τελευταίες επτά προσωπικές συναντήσεις εναντίον των Σουηδών νίκησαν πέντε φορές τον αντίπαλο με δύο ισοπαλίες, που μιλά για την προφανή υπεροχή του Mannshaft πάνω από “τρε κρούνες”. Οι Γερμανοί θα μαζευτούν και θα κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Γερμανίας με απόδοση 1,46.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *