The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Σερβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Thumbnail for 935560

Φιλικός αγώνας, εθνικές ομάδες

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φολκσβάγκεν, Βόλφσμπουργκ

Την Τετάρτη το βράδυ, 20 Μαρτίου, στο Βόλφσμπουργκ θα πραγματοποιηθεί ένας από τους φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Σερβίας. Αυτή είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, γι’ αυτό προτείνουμε να διαβάσετε την πλήρη πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία – Σερβία.

Μεγάλη αναδιάρθρωση της ομάδας

Αυτή τη στιγμή η εθνική Γερμανίας δεν λάμπει καθόλου και αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες, οπότε η διοίκηση ξεκίνησε την αναδιάρθρωση. Έτσι, ήδη σε αυτή τη σύνθεση ο Γιοάχιμ Λεβ δεν προσκάλεσε τους βετεράνους της εθνικής Γερμανίας, που σχημάτιζαν τη βάση. Αντικαταστάθηκαν από νέους που πρέπει αμέσως να “μπουν” στο κλίμα και το παιχνίδι της ομάδας, διαφορετικά τους Γερμανούς περιμένει μια νέα αποτυχία, όπως ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και στη Λίγκα των Εθνών. Υπενθυμίζουμε ότι στη Λίγκα των Εθνών οι “αετοί” ολοκλήρωσαν την φάση των ομίλων στην τρίτη θέση και αποκλείστηκαν στην Ντιβισιόν B. Ωστόσο, μπροστά στους οπαδούς της η εθνική Γερμανίας δεν έχανε και σκόραρε με συνέπεια 2-3 γκολ ανά παιχνίδι…

Οι Σέρβοι φαίνονται εξαιρετικά σίγουροι

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Σερβίας έχει «προσθέσει » αισθητά τα τελευταία χρόνια και είναι έτοιμη να εκπλήξει. Τώρα η εθνική ομάδα είναι αρκετά έτοιμη για τον αγώνα, έχει ήδη περάσει στην κατηγορία Β από την κατηγορία C. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία, επειδή η ενδεκάδα του Μλάντεν Κρστάγιτς ήταν απλά πιο ισχυρή από όλους τους αντιπάλους της. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην Λίγκα των Εθνών οι “λευκοί αετοί” έχουν επιδείξει εξαιρετικό παιχνίδι, έχοντας παίξει 6 αγώνες με συνολικό σκορ 11:4. Αλλά εκτός έδρας οι Σέρβοι παίζουν αμυντικά, έτσι στους 3 αγώνες σημείωσαν μόνο 3 γκολ.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας φαίνεται γενικά ισχυρότερη από τη εθνική Σερβίας και οι νεοφερμένοι θα πρέπει να “αναζωογονήσουν” την ομάδα. Επιπλέον, οι Σέρβοι εκτός έδρας πάντοτε “κλείνονται” και σκοράρουν λίγο, ενώ οι Γερμανοί στην έδρα τους αποκλειστικά “σχίζουν” (παρά τη δική τους κατάσταση). Έτσι εδώ είναι πιο λογικό να περιμένουμε τη νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Γερμανίας με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *