The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ουγγαρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Германия-Венгрия-23.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 5/6

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Πρωτάθλημα Εθνών συνεχίζει να μας ευχαριστεί με τα παιχνίδια, αυτή τη φορά ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα της Γερμανίας – Ουγγαρία, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι Γερμανοί σκοπεύουν να κερδίσουν τον όμιλο

Η εθνική Γερμανίας ξεκίνησε μέτρια για τον εαυτό της σε αυτή την κλήρωση του Πρωταθλήματος των Εθνών, με τρεις ισοπαλίες, αν και η ομάδα είναι σοβαρή. Στο τελευταίο παιχνίδι, η «Bundestim» απροσδόκητα νίκησε εύκολα την Ιταλία εντός έδρας με βαθμολογία 5:2, η οποία της επέτρεψε να φτάσει στη δεύτερη θέση στο κουαρτέτο. Η διαφορά πίσω από τους πρώτους Ούγγρους αποτελεί τώρα μόνο ένα βαθμό. Ο κύριος στόχος των Αγώνων στο Πρωτάθλημα Εθνών είναι η κατάκτηση της φόρμας πριν από το παγκόσμιο κύπελλο, αλλά ταυτόχρονα πιθανότατα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν στν ισχυρό όμιλό τους. Ο Noir και ο Goretsk θα χάσουν σίγουρα αυτό το παιχνίδι, οι οποίοι βγήκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Ατρόμητοι Ούγγροι

Μετά την κλήρωση, οι Ούγγροι καταγράφηκαν στα αουτσάιντερ του ομίλου, επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταγωνιστούν με τέτοιες κορυφαίες ομάδες όπως Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα δεν φοβήθηκε, κερδίζοντας 7 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις, οι οποίες τους επιτρέπουν να οδηγούν στο κουαρτέτο. Ιδιαίτερα θεαματική ήταν η τελευταία νίκη εκτός έδρας επί των Βρετανών με σκορ 4:0. Με ένα τέτοιο ηρωικό παιχνίδι, η Ουγγαρία κατάφερε να μην φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, έχοντας αποτύχει στα προκριματικά.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν στατιστικά στοιχεία, οι αντίπαλοι παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία. Στον πρώτο γύρο, οι Ούγγροι κατάφεραν να παλέψουν δυνατά με τους Γερμανούς, ο αγώνας τελείωσε με σκορ 1:1 και οι ομάδες αντάλλαξαν στόχους από το 9ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας είναι το φαβορί και δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με αυτό το γεγονός, παρόλο που η Ουγγαρία επιδεικνύει ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο τρέχον Πρωτάθλημα Εθνών. Οι γηπεδούχοι θα χρεώνονται αποκλειστικά για νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα κλειστούν στη μικρή τους περιοχή. Αναμένουμε μια θεαματική μάχη από τους αντιπάλους, το στοίχημα στο over 2,5 φαίνεται λογικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 2,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *