The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ελβετία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Германия-Швейцария-13.10b

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Θ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Γερμανία. Κολόνια. Στάδιο Rein Energie

Ο τέταρτος γύρος του Πρωταθλήματος των Εθνών στον Όμιλο Θ θα μας δώσει μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Γερμανία

Σε αυτήν την κλήρωση του Πρωτάθλημα Εθνών η Γερμανία μέχρι στιγμής ήταν αήττητη: νίκησε την Ουκρανία 2:1 και έπαιξε επίσης ισοπαλία 1:1 με την Ισπανία και 1:1 με την Ελβετία. Το Bundestim βρίσκεται επί του παρόντος στη δεύτερη θέση με πέντε βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:3. Όμως, το επίπεδο παιχνιδιού της ενδεκάδας του Λεβ δεν είναι καθόλου βέλτιστο.

Ελβετία

Η απόδοση της Ελβετίας είναι πολύ χειρότερη: τέταρτη θέση, μόνο ένας βαθμός και η διαφορά τερμάτων 2:4. Εάν στην έδρα τους οι Νάτι πέτυχαν ισοπαλία 1:1 με τη Γερμανία, εκτός έδρας έχασαν ελάχιστα 1:2 από την Ουκρανία και 0:1 από την Ισπανία, κάτι που δεν τους ταιριάζει.

Πρόβλεψη

Για σήμερα η εθνική Γερμανίας δεν δείχνει το καλύτερο ποδόσφαιρο, οπότε δεν θα βιαζόμουν να της δώσω το καθεστώς του σαφούς φαβορί του ζευγαριού. Πιθανότατα, οι Ελβετοί θα επιβάλουν σοβαρό ανταγωνισμό στο Bundesteam, τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *