The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Германия-Дания-02.06

Φιλικός αγώνας

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Νέο Τιβόλι

Ακόμα και στα φιλικά υπάρχουν παιχνίδια που προσελκύουν αυξημένη προσοχή. Την Τετάρτη, το αποκορύφωμα της ημέρας θα είναι το φιλικό στο Ίνσμπρουκ, μεταξύ Γερμανίας και Δανίας. Ποιος είναι το φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση στην πραγματικότητα; Οι αναγνώστες του ιστότοπού μας έχουν πρόσβαση σε ξεχωριστή πρόβλεψη για τον κύριο αγώνα στις 2 Ιουνίου 2021.

Η Γερμανία προετοιμάζεται για το τελευταίο τουρνουά για τον Λεβ ως προπονητή

Το «Mannschaft» με το «Yoggi» ανέκτησε το στάτους μεγιστάνα και έφτασε στο αποκορύφωμά του, όμορφη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Αλλά δεν ήταν δυνατό να την υποστηρίξουν με τον τίτλο στο επόμενο Euro, και το 2018 οι Γερμανοί ντροπιάστηκαν χωρίς να προκριθούν από τον όμιλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα, για παράδειγμα, το League of Nations το περασμένο φθινόπωρο έληξε με 0-6 από την Ισπανία, ενώ η νέα επιλογή μετά τις νίκες επί της Ισλανδίας και της Ρουμανίας συνεχίστηκε με εντός έδρας ήττα 1-2 από την πΓΔΜ. Και αυτό αφότου ο τρέχων προπονητής ανακοίνωσε την αποχώρησή του! Παρεμπιπτόντως, επέστρεψε στην αίτηση τους έμπειρους Hummels και Müller, οι οποίοι έχουν 170 αγώνες για το Bundestim για δύο. Αλλά, για διάφορους λόγους, οι Royce, Ter Stegen, Brandt, Draxler θα χάσουν το τουρνουά, οι Ta, Schultz, Younes και Waldschmidt δεν καλούνται, αλλά υπάρχει νεαρός Musiala.

Η Δανία έχει ήδη εξασφαλίσει το στάτους μιας από τις εθνικές του «δεύτερου κύματος»

Το «Dynamite» δεν φθάνει, φυσικά, στο στάτους του grand. Όμως, έχοντας χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Βραζιλίας και το Euro 2016, οι Δανοί έχουν βελτιωθεί αισθητά στη συνέχεια. Στη Ρωσία, το 2018, υπήρξε πρόκριση από τον όμιλο και ήττα μόνο στα πέναλτι στους 16. Καταφέρανε επίσης να προκριθούν στο Euro χωρίς προβλήματα. Ο μελλοντικός αντίπαλος της Ρωσίας στο ηπειρωτικό πρωτάθλημα ξεκίνησε τα νέα προκριματικά με 100% αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Kaspar Yulmand, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας πριν από ένα χρόνο (αρχικά έπρεπε να αντικαταστήσει τον Oge Hareide μετά το Euro, αλλά η μεταφορά παρενέβη λόγω του κοροναϊού), ξεκίνησε με 3 ξηρές νίκες: 2-0 με το Ισραήλ, 8-0 επί της Μολδαβίας, και, απροσδόκητα, 4-0 εναντίον της Αυστρίας εκτός έδρας κιόλας. Ο αρχηγός τους, ο Eriksen, άρχισε να παίζει σιγά-σιγά στην Ίντερ.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 6 αγώνες οι Γερμανοί κέρδισαν μόνο 1 αγώνα εναντίον της Δανίας. Όχι όμως φιλικό, αλλά επίσημο: νίκησαν τους γείτονές τους 2-1 στο Euro 2012, χωρίς να τους αφήσουν να βγουν από τον όμιλο.

Πρόβλεψη

Η Γερμανία πρέπει να παίξει για να κερδίσει για να αποκατασταθεί για το λάθος με την πΓΔΜ. Αλλά η Δανία είναι σκληρό καρύδι. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *