The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Germany-France-06.09

Πρωτάθλημα Εθνών

Allianz Arena, Μόναχο

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη η εθνική ομάδα της Γερμανίας στην έδρα της “Allianz Arena” θα φιλοξενήσει τη νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια, την ομάδα της Γαλλίας, στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες να κερδίσουν. Εν μέρει μπορούμε να συμφωνήσουμε με τέτοια γραμμή πονταρίσματος, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα κίνητρα σε αυτή τη συνάντηση θα είναι στην πλευρά των Γερμανών, οι οποίοι απέτυχαν στο παγκόσμιο φόρουμ.

Δεν προκρίθηκαν από τον όμιλο

Η ομάδα της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία δεν κατάφερε να βγει από τον όμιλο, χάνοντας δύο αγώνες από τους τρεις: από το Μεξικό και τη Νότια Κορέα. Σίγουρα, η απόδοση ήταν η πιο αδύναμη των τελευταίων δεκαετιών, αλλά παρόλα αυτά ο Γιοάχιμ Λεβ παρέμεινε στο τιμόνι της εθνικής ομάδας. Ταυτόχρονα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ούτε στα προσόντα του τεχνικού της Bundestim ούτε στους παίκτες της ομάδας. Αποτυχίες συμβαίνουν σε όλους.

Πρωταθλητές του κόσμου

Οι ομάδες που κερδίζουν μεγάλα τουρνουά συχνά παίζουν αδύναμα στους πρώτους αγώνες μετά το θρίαμβο. Για παράδειγμα μπορούμε να αναφέρουμε την εθνική Πορτογαλίας, η οποία μετά τη νίκη στο Euro-2016 στη Γαλλία έχασε 0:2 από τους Ελβετούς στον πρώτο επίσημο αγώνα. Ίσως αυτό να μην συμβεί στους Γάλλους, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί παίκτες της “τρικολόρ” είναι ακόμα πολύ μακριά από την καλύτερη τους κατάσταση, οπότε δεν πρέπει τουλάχιστον να υπερεκτιμούμε τους “βατράχους”.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Γερμανίας παραμένει μια από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο, ακόμη και παρά την αποτυχία στη Ρωσία. Στην έδρα της η Bundestim είναι διπλά επικίνδυνη, να μη ξεχνάμε για το κίνητρο. Η νίκη επί της Γαλλίας δεν θα αντισταθμίσει την αποτυχία, αλλά, αναμφισβήτητα, θα βελτιώσει τη διάθεση των Γερμανών ποδοσφαιριστών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γερμανία δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *