The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Τουρκία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 14 Οκτωβρίου 2019

Франция-Турция-14.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Η – 8 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε Φρανς

Στο πλαίσιο του όγδοου γύρου των προκριματικών Euro 2020 η εθνική Γαλλίας θα συναντηθεί με την εθνική Τουρκίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου 2019 στις 9:45 μμ. στο Σταντ ντε Φρανς.

Εθνική Γαλλίας

Η εθνική Γαλλίας στο ρόλο της σημερινής παγκόσμιας πρωταθλήτριας υποχρεούται να είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής όλα οδηγούν σε αυτό. Αν και η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχει κάποια προβλήματα, μέχρι στιγμής αυτό δεν παίζει μεγάλο ρόλο και οι «τρίχρωμοι» ηγούνται στον όμιλό τους. Σε πρόσφατους αγώνες η Γαλλία έχασε από την Τουρκία (2:0), στη συνέχεια νίκησε την Ανδόρα (0:4 και 3:0) και την Αλβανία (4:1).

Τουρκία

Η εθνική Τουρκία αργά αλλά σίγουρα αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Μέχρι στιγμής το καταφέρνει, αλλά με κάθε αγώνα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Η εθνική Αλβανικής δεν έφτασε επίσης πολύ μακριά, έτσι για τους Τούρκους κάθε βαθμός είναι σαν χρυσός. Στους τελευταίους αγώνες έχασε από την εθνική ομάδα της Ισλανδίας (2:1), αλλά νίκησε τη Γαλλία (2:0), την Ανδόρα (1:0) και τη Μολδαβία (0:4).

Πρόβλεψη

Η Γαλλία έχει συνέλθει μετά από εκείνη την ήττα στην Τουρκία και έστησε αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών. Υπάρχει μεγάλη αμφιβολία ως προς το αν ο Πολ Πογκμπά θα παίξει, αλλά η υπόλοιπη ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν φαίνεται σίγουρη και πρέπει να πάρει βαθμούς. Και οι δύο ομάδες χάνουν ελάχιστα, έτσι οι Τούρκοι θα παίζουν μόνο σε αντεπιθέσεις και είναι απίθανο να επιτρέψουν πολλές ευκαιρίες στο τέρμα τους, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε μικρό αριθμό γκολ στον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *