The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Περού: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Peru-21.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Εκατερίνμπουργκ

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, 6:00 (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική της Γαλλίας την επόμενη Πέμπτη θα παίξει με την εθνική του Περού, και ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αρένα του Εκατερίνμπουργκ στην πρωτεύουσα των Ουραλίων. Οι Γάλλοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά και οι Περουβιανοί δεν πρέπει να υποτιμούνται, οι Νοτιαμερικανοί έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο το πρώτο γύρο, είχαν ωραία ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά δεν εφάρμοσαν το πέναλτι. Τώρα οι «Ίνκας», προκειμένου να προκριθούν στους 16 πρέπει να κερδίσουν βαθμούς στην αναμέτρηση με τους Γάλλους, και ακόμα καλύτερα να νικήσουν το «τρικολόρ».

Δύσκολη νίκη

Η εθνική Γαλλίας έχει καταφέρει να κερδίσει στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου την εθνική Αυστραλίας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι εκείνη η νίκη δόθηκε εύκολα στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν. Το πρώτο ημίχρονο ήταν χωρίς γκολ, αλλά στο δεύτερο μισό η «τρικολόρ» σκόραρε δύο φορές, οι Αυστραλοί απάντησαν μόνο με μία μπάλα. Είναι εντελώς σαφές ότι η Γαλλία απέχει ακόμα πολύ από την καλύτερη κατάστασή της.

Ενεργό Περού

Η εθνική του Περού κατέλαβε την πέμπτη θέση στο προκριματικό τουρνουά της Νότιας Αμερικής, μη αφήνοντας να πάνε στη Ρωσία τη Παραγουάη, τη Χιλή και τον Ισημερινό. Αυτή η ομάδα αναγκάστηκε να παίξει στα πλέι οφ με τη Νέα Ζηλανδία, στο Ώκλαντ ο αγώνας έληξε 0:0, στη Λίμα οι «Ίνκας» ήταν ισχυρότεροι, κερδίζοντας 2:0. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Γκαρέκα φαινόταν πολύ καλή, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ακόμη και από πέναλτι. Τώρα οι νοτιαμερικανοί θα πρέπει να ρισκάρουν και να προχωρήσουν στην επίθεση κατά των Γάλλων.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Γαλλίας σκόραρε τρεις βαθμούς, το προπονητικό τιμ των «Les Bleus» έχει ευκαιρία στην επιλογή της τακτικής για το επερχόμενο παιχνίδι, επειδή ακόμα και ισοπαλία για τη «τρικολόρ» είναι αποδεκτό αποτέλεσμα. Αλλά μην ξεχνάτε και το τεράστιο δυναμικό της Γαλλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γαλλία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *