The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ουκρανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Украина-24.03b

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Όμιλος D

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 24 Μαρτίου ξεκινάει πρoκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, εντός του Ομίλου D τα φαβορί Γαλλία – Ουκρανία θα παίξουν μεταξύ τους.

Από τους Γάλλους περιμένουν νίκη σε κάθε παιχνίδι

Η εθνική Γαλλίας είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια, επομένως, θεωρείται σίγουρα το κύριο φαβορί του ομίλου της και δεν έχει ανταγωνιστές στο επίπεδο της. Όσον αφορά τις εθνικές ομάδες, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για οποιαδήποτε φόρμα, την τελευταία φορά οι Γάλλοι έπαιξαν στο League of Nations τον Νοέμβριο, όπου κατάφεραν να κερδίσουν το κουαρτέτο τους με τη Σουηδία, την Πορτογαλία και την Κροατία. Η ομάδα, χωρίς καμία απορία, πρέπει να πάει στους τελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου και να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η Ουκρανία έχει ήδη δηλώσει για τον εαυτό της δυνατά

Τα τελευταία χρόνια η εθνική Ουκρανίας εξέπληξε ευχάριστα, αγωνίζοντας ακόμη και με ισχυρές εθνικές ομάδες, κατάφερε να νικήσει ομάδες όπως: Ελβετία, Πορτογαλία, Ισπανία. Στο League of Nations οι παίκτες του Andriy Shevchenko έπαιξαν στην ελίτ, όπου πολέμησαν εναντίον της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ελβετίας. Η μοίρα της τρίτης θέσης στην ομάδα ήταν να καθοριστεί στην αναμέτρηση με τους Ελβετούς, αλλά εδώ η Ουκρανία δέχτηκε τεχνική ήττα λόγω της εκδήλωσης του κοροναϊού. Ο όμιλος δεν είναι εύκολος, αλλά ο στόχος είναι να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων, όπου η Γαλλία έχει τεράστιο πλεονέκτημα. Την τελευταία φορά που συναρτήθηκαν οι αντίπαλοι ήταν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, τότε η ουκρανική ομάδα είχε μεγάλα προβλήματα με τη σύνθεση και έχασε με σκορ 1:7.

Πρόβλεψη

Η Γαλλία είναι το προφανές φαβορί της επερχόμενης μάχη, η Ουκρανία είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά το επίπεδο είναι σαφώς κατώτερο του αντίπαλου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σίγουρα με σημαντικό πλεονέκτημα της γηπεδούχου ομάδας. Θεωρούμε το πιο ελκυστικό στοίχημα εδώ είναι η νίκη των Γάλλων με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 2,16).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *