The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Netherlands-09.09

Πρωτάθλημα Εθνών

Σταντ ντε Φρανς

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ στις 9 Σεπτεμβρίου στις 9:45 μ.μ. η Γαλλία στο γήπεδο “Σταντ ντε Φρανς” θα φιλοξενεί την Ολλανδία.

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας αυτή τη στιγμή θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες, επειδή στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 κατάφερε να πάρει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας. Όλα χάρη στην ποιοτική επιλογή των παικτών. Η εθνική Γαλλίας ανανεώνεται συνεχώς και εμφανίζονται νέα αστέρια σε σχεδόν κάθε νέο Πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό ότι οι νέοι παίκτες, οι οποίοι συμπληρώνουν την εθνική ομάδα, σκιάζουν αμέσως τους παλιούς ποδοσφαιριστές. Ο Μπαπέ μόνος του μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα στην πύλη του αντιπάλου, παρά την ποιοτική γραμμή άμυνας. Υπάρχουν πολλά αστέρια στην ομάδα που μπορούν να δείξουν τα καλύτερα αποτελέσματα και το ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Η εθνική Ολλανδίας δεν κατάφερε να κάνει εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και είχε αποκλειστεί πριν ακόμα αρχίσει το επίσημο τουρνουά, αν και έχει αρκετούς επαγγελματίες παίκτες. Την τελευταία φορά η ομάδα έπαιξε τον Ιούνιο του 2018, όταν συναντήθηκε με τις εθνικές της Σλοβακίας και της Ιταλίας. Και στις δύο περιπτώσεις οι Ολλανδοί ήταν φιλοξενούμενοι, όπως και αυτή τη φορά. Τότε και τα δύο παιχνίδια τελείωσαν με το ίδιο σκορ 1:1. Με την εθνική Ιταλίας στο να παίξουν ισοπαλία βοήθησε η αποβολή τον αντίπαλου, μετά από την οποία μόνο προς το τέλος του αγώνα η Ολλανδία σκόραρε την αποφασιστική μπάλα.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ολλανδίας έχει να  κερδίσει την εθνική Γαλλίας από το 2008. Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν στα προκριματικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο αγώνας τελείωσε συντριπτικά. Οι Γάλλοι σκόραραν τέσσερα γκολ στα δίχτυα των Ολλανδών και δεν έχασαν ούτε ένα. Οι πρωταθλητές το πιο πιθανό να κερδίσουν και πάλι, είναι σε εξαιρετική φόρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γαλλίας με απόδοση 1,6.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *