The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Μαρόκο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Польша-04.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Ημιτελικοί
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Al Bayt Stadium

Στις 14 Δεκεμβρίου, θα μάθουμε το όνομα του δεύτερου φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εθνικές Γαλλίας και Μαρόκο θα διαγωνιστούν για την ευκαιρία να ανταγωνιστούν για τον τίτλο παγκόσμιας πρωταθλήτριας, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους αναλυτές του πόρου μας.
Οι Γάλλοι είναι σε θέση να υπερασπιστούν τον τίτλο
Η εθνική Γαλλίας δείχνει σταθερή σε αυτό το τουρνουά, ακόμη και η ήττα από τη Τυνησία μπορεί να συγχωρεθεί, αφού το παιχνίδι δεν είχε μεγάλη αξία για το τουρνουά. Δεν υπήρξαν προβλήματα με τους Πολωνούς στους 16, όταν σημειώθηκε το 3:1, αλλά η μάχη με τους Βρετανούς αποδείχθηκε απίστευτα ενδιαφέρουσα. Στο προαναφερθέν ματς των προημιτελικών, οι Γάλλοι πέτυχαν από νωρίς ένα γκολ, μετά το χτύπημα του Τσουαμενί, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κέιν σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Στο 78ο λεπτό ο Ζιρού ένγαλε τους νυν παγκόσμιους πρωταθλητές μπροστά 2:1, το σκορ θα μπορούσε και πάλι να ισοφαρίσει ο Κέιν από το σημείο του πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά σούταρε πάνω από το δοκάρι στο 84ο λεπτό, μετά από αυτό το σκορ δεν άλλαξε πια, προκρίθηκαν οι παίκτες του Ντεσάν. Τίποτα δεν άλλαξε με απώλειες προσωπικού, δεν θα αγωνιστούν οι Λούκα Ερνάντες και Μπενζεμά, τραυματίες και οι δύο.
Οι Μαροκινοί έγιναν η κύρια ανακάλυψη του τουρνουά
Ακόμη και η πρόκριση από τον όμιλο ήταν σημαντική επιτυχία για το Μαρόκο, γιατί κατάφεραν να κερδίσουν την τετράδα τους, μπροστά από ομάδες όπως η Κροατία και το Βέλγιο. Ήδη στη φάση των πλέι οφ, ο σύλλογος νίκησε τους Ισπανούς στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς και οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν με 1:0. Δεν γίνεται να μην σημειωθεί αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα, μόνο ένα χαμένο γκολ σε πέντε συναντήσεις, δείχνει καλά τον εαυτό του ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης Μπόνο, για τον οποίο ήδη ενδιαφέρεται η Ρεάλ. Το Μαρόκο έχει ήδη γίνει η πιο επιτυχημένη αφρικανική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάθε αγώνας σε αυτό το τουρνουά θα μείνει στην ιστορία, φυσικά, η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει το καλύτερο παιχνίδι της. Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί λόγω αποκλεισμού ο Τσεντίρα, αμφισβητούνται ακόμη τρεις παίκτες.
Προσωπικές συναντήσεις
Προηγουμένως, οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές, και οι δύο αγώνες ήταν φιλικοί, το 2007 σημειώθηκε ισοπαλία, ενώ το 1999 οι Γάλλοι κέρδισαν 1:0.
Πρόβλεψη
Οι Γάλλοι είναι τα φαβορί εδώ, δεν γίνεται αλλιώς, δεδομένης της σύνθεσης των ομάδων. Οι Μαροκινοί έχουν ήδη δείξει ότι ξέρουν πώς να παίζουν κόντρα σε κορυφαίες ομάδες, μπορεί να μη ξανατύχει ποτέ να φτάσουν τόσο κοντά στον τίτλο. Το σενάριο εδώ είναι αναμενόμενο, η Γαλλία θα παίξει τον πρώτο αριθμό χωρίς αντίσταση, αλλά μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με επικίνδυνες ευκαιρίες. Πιστεύουμε ότι το μαροκινό παραμύθι θα τελειώσει εδώ, οπότε ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των Γάλλων με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *