The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Croatia-15,07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Τελικός

Στάδιο Λουζνικί, Μόσχα

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο πιο σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας της τετραετίας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Μόσχα στο γήπεδο «Λουζνικί», όπου στα πλαίσια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική Γαλλίας θα παίξει με τους Κροάτες. Το ξεκάθαρο φαβορί του ματς οι εταιρίες στοιχημάτων θεωρούν τους “τρικολόρ”, με το οποίο είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε για διάφορους λόγους. Πρώτον, η ομάδα του Ντεσάν στη σύνθεση έχει το πλεονέκτημα έναντι των Βαλκανίων. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι Γάλλοι δεν έπαιξαν ποτέ στα πλέι-οφ στην παράταση, και δεν κτύπησαν πέναλτι, ενώ οι «καρό» έχουν παίξει, μπορούμε να πούμε, ένα ακόμη αγώνα, συν δύο φορές πήραν μέρος στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα πλέι-οφ έχει περισσότερο ενδιαφέρον

Η εθνική Γαλλίας στη φάση των ομίλων δεν είχε την καλύτερη εμφάνιση, ακόμη και παρά το γεγονός ότι η «τρικολόρ» κατάφερε να σκοράρει στους τρεις αγώνες, επτά μονάδες. Αλλά στα πλέι-οφ η ομάδα του Ντεσάν έδειξε εξαιρετικό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αποκλείοντας από το τουρνουά την Αργεντινή, την Ουρουγουάη και το Βέλγιο, τρεις εντελώς διαφορετικές στο στυλ ομάδες.

Με προβλήματα

Ενώ η κροατική εθνική ομάδα, αντίθετα, άρεσε περισσότερο στη φάση των ομίλων. Οι Βαλκάνιοι στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν έχασαν ούτε μία φορά, κατάφεραν να κερδίσουν κιόλας στην Ισλανδία στον τρίτο γύρο, στον αγώνα που δεν αποφάσιζε τίποτα για αυτούς. Στα πλέι-οφ η ενδεκάδα του Ντάλιτς ήταν ισχυρότερη από τους Δανούς, τους Ρώσους και τους Βρετανούς, με τους Δανούς και γηπεδούχους του πρωταθλήματος αναγκάστηκαν να προβούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας είναι πιο ισχυρή από τους Κροάτες, και το πιο σημαντικό, η “τρικολόρ” στην επικείμενη συνάντηση θα είναι πιο φρέσκια. Πριν από δύο χρόνια οι Γάλλοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον τελικό του Euro που ήταν οικοδεσπότες, θα προσπαθήσουν να διορθώσουν αυτό το λάθος την Κυριακή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η  εθνική Γαλλίας θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *