The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Καζακστάν: προγνωστικά για στοίχημα

Франция-Казахстан-13.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Στις 13 Νοεμβρίου μπορούμε να μάθουμε τα ονόματα αρκετών ακόμη συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γαλλία – Καζακστάν. Θα κλείσουν όλες τις ερωτήσεις οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν;

Οι Γάλλοι σχεδόν ολοκλήρωσαν το έργο

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν φαίνονταν πειστικοί σε αυτή την επιλογή, 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, αλλά και τέτοια αποτελέσματα αρκούν για να προηγηθούν με σιγουριά στον όμιλό τους. Δεν έχει νόημα να εξετάζουμε την κατάσταση στο τουρνουά για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι εύκολο να υπολογίσουμε ότι η νίκη σε αυτή τη μάχη εγγυάται στους παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν πρόσβαση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 από την πρώτη θέση στον όμιλο. Η ομάδα βρίσκεται τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, αφού πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει το League of Nations, στους ημιτελικούς επικρατώντας του Βελγίου3:2, έχοντας κάνει μια απίστευτη επιστροφή και στον τελικό νίκησαν τους Ισπανούς 2:1.

Εθνική Καζακστάν δείχνει καλό παιχνίδι

Από το Καζακστάν δεν περίμεναν να κάνει κάτι σε αυτή την επιλογή, επομένως η τελευταία θέση στον όμιλο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένη. Η ομάδα μπορεί να είναι ικανοποιημένη με το παιχνίδι της, γιατί κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές κόντρα στην ισχυρή Ουκρανία, και μπόρεσε επίσης να αντισταθεί εκτός έδρας απέναντι στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Για τέτοια αποτελέσματα σίγουρα δεν πρέπει να ντρέπεται, γιατί οι Καζακστάν έχαναν αρκετά άξια, αν και ήταν κατώτεροι από τους αντιπάλους τους στην κατηγορία. Ο τελευταίος γύρος ηττήθηκε από τους Φινλανδούς εντός έδρας με σκορ 0:2.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε αυτή την επιλογή, οι Γάλλοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει με σκορ 2:0, και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαπέ στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε αυξήσει το πλεονέκτημα της ομάδας του, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει το πέναλτι.

Πρόβλεψη

Δεν πρέπει να περιμένετε ίντριγκα από μια τέτοια μάχη, οι Γάλλοι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να εγγυηθούν την πρώτη θέση στον όμιλο. Θα είναι ένα μονόπλευρο ματς όπου οι γηπεδούχοι πρέπει να κυριαρχήσουν απόλυτα. Ποντάρουμε στην επιτυχία των πρωταθλητών κόσμου με χάντικαπ -3 γκολ (απόδοση 1,95).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *