The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον ΗΠΑ: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-USA-09.06

Φιλικός αγώνας

“Στάδιο Groupama”, Décines-Charpieu

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες το επόμενο Σάββατο θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία θα διεξαχθεί στη Λυών. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης οι στοιχημάτινοι θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους, τους αργυρούς πρωταθλητές της Ευρώπης. Η γραμμή πονταρίσματος αυτή είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, επειδή οι Γάλλοι σε όλα τα πλάνα φαίνονται ισχυρότεροι από τον μελλοντικό τους αντίπαλο, επιπλέον, στο πλευρό της “τρίχρωμης” είναι ο παράγοντας της έδρας.

Καλή φόρμα

Η εθνική Γαλλίας έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες τον Μάιο-Ιούνιο του 2018, στους οποίους κέρδισε δύο νίκες. Πρώτα στο “Stade de France” οι “μπλε” ήταν ισχυρότεροι από τους Ιρλανδούς, χωρίς να δώσουν στους νησιώτες ούτε μια ευκαιρία, νικώντας τους με σκορ 2:0. Και στις 3 Ιουνίου, στη Νίκαια, η ενδεκάδα του Ντεσάν φιλοξένησε τους Ιταλούς, οι οποίοι έχουν καινούριο προπονητή, ο αγώνας τελείωσε με σκορ 3:1. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ντεσάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποφάσισε ποιος θα παίξει στο ζευγάρι αμυντικών στο κέντρο, Ουμτιτί – Ραμί θα αποτελέσουν το ταντέμ.

Νέα ομάδα

Ο Ντέιβ Σαρατσάν χτίζει μια νέα ομάδα, έτσι ώστε λίγοι άνθρωποι εκπλήσσονται με το ενεργό παιχνίδι της αμερικανικής ομάδας στα φιλικά το καλοκαίρι του 2018. Αυτό οφείλεται στην αποτυχία των ΗΠΑ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η εθνική των ΗΠΑ όχι μόνο δεν κατάφερε να είναι μεταξύ των τριών ισχυρότερων ομάδων της CONCACAF, οι οποίες προκρίθηκαν άμεσα, έχασαν επιπλέον τη τέταρτη θέση, η Ονδούρα προσπέρασε τους Αμερικανούς. Το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ δεν γνώριζε τέτοια ντροπή για πολύ καιρό.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας στην έδρα της παίζει συχνά αποτελεσματικά, ενώ οι παίκτες της εθνική των ΗΠΑ έχουν αρκετά υψηλό κίνητρο όχι μόνο να βρίσκονται στο γήπεδο, επειδή τώρα γίνεται επιλογή στη βασική σύνθεση. Είναι πολύ πιθανό ότι ο επερχόμενος αγώνας θα ευχαριστήσει με πολλά σημειωμένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *