The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου

Προσφέρουμε στους αναγνώστες του πόρου μας πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Ελβετία, οι ομάδες θα παίξουν στους 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Η Γαλλία δεν δείχνει ακόμα το μέγιστό της

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές φαίνεται να έχουν κερδίσει στο όμιλο του θανάτου, αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι φαινόταν τέλειοι, γιατί σημείωσαν 5 βαθμούς. Οι παίκτες του Didier Deschamps ξεκίνησαν με μια ισχυρή νίκη επί των Γερμανών 1:0, δεν υπάρχουν ερωτήσεις εδώ. Αλλά στη δεύτερη μονομαχία με τους πολέμιους Ούγγρους απέτυχαν να αντεπεξέλθουν, ισοπαλία με σκορ 1:1. Στον τελευταίο γύρο, ήταν αρκετό να μην χάσουν από τους Πορτογάλους για να μπουν στα πλέι-οφ, όπως και συνέβη, μια άλλη ισοπαλία με σκορ 2:2. Ίσως η ομάδα δεν έδειξε το μέγιστό της, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι Γάλλοι φαινόταν πιο επικίνδυνοι. Θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών οι Dembeli και Dinh, και οι Lemar, Thuram και Hernandez είχαν επίσης τραυματισμούς.

Οι Ελβετοί έχουν μέτρια εμφάνιση

Η εθνική Ελβετίας δεν είναι ομάδα με το πρόθεμα «top», αλλά περίμεναν περισσότερα από αυτά τα παιδιά. Έπαιξαν καλύτερα ενάντια στην Ουαλία, αλλά δεν μπορούσαν να κερδίσουν – 1:1. Πλήρης αποτυχία ενάντια στην εθνική Ιταλίας 0:3, όπου η ομάδα φαινόταν πολύ αβοήθητη. Ναι, καταφέρανε να νικήσουν την Τουρκία στον τελευταίο γύρο 3:1, ο Zuber έκανε τρεις ασίστ, ο Shakiri σημείωσε διπλό, αλλά αυτή η νίκη δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί, καθώς ο αντίπαλος έπαιξε στο τουρνουά πολύ άσχημα. Οι Ελβετοί τερμάτισαν τρίτοι στον όμιλο και κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι οφ μόνο με τη βοήθεια της τρίτης θέσης. Υπάρχουν αμφιβολίες ότι η ομάδα θα δημιουργήσει προβλήματα για τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους επτά φορές, οι Ελβετοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ, ισοπαλία σημειώθηκε τέσσερις φορές, οι Γάλλοι κέρδισαν σε άλλες τρεις περιπτώσεις. Ο τελευταίος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Euro 2016, τότε καταγράφηκε λευκή ισοπαλία στον όμιλο, η οποία ικανοποίησε και τις δύο ομάδες.

Πρόβλεψη

Από κάθε άποψη, η Γαλλία είναι ισχυρότερη, είναι πολύ λογικό οι αποδόσεις προς την κατεύθυνση της. Πριν η Ελβετία αντιστάθμιζε την έλλειψη ατομικής ικανότητας με καλή οργάνωση, αλλά αυτό δεν ισχύει για αυτό το Euro. Οι Γάλλοι πρέπει να βελτιωθούν, στοιχηματίζουμε στη νίκη τους με χάντικαπ -1  και απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *