The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

MOSCOW, RUSSIA - JUNE 26:  Olivier Giroud of France is helped by Simon Kjaer of Denmark during the 2018 FIFA World Cup Russia group C match between Denmark and France at Luzhniki Stadium on June 26, 2018 in Moscow, Russia.  (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος A – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Σταντ ντε Φρανς

Στην επόμενη αναμέτρηση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους οι εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Δανίας.

Γαλλία

Πριν από τέσσερα χρόνια η Γαλλία έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια και το φθινόπωρο του 2021 νίκησε το Βέλγιο (3:2) και την Ισπανία (2:1), χάρη σ’ αυτό κατέκτησε και το Πρωτάθλημα των Εθνών. Μετά από αυτόν τον θρίαμβο, οι παίκτες του Ντεσάν έμειναν στη μνήμη για τέσσερις σερί νίκες επί του Καζακστάν (8:0), της Γαλλίας (2:0), της Ακτής Ελεφαντοστού (2:1) και της Νότιας Αφρικής (5:0).

Δανία

Στη φάση των ομίλων των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, η Δανία σημείωσε εννέα νίκες με μία ήττα και διαφορά τερμάτων 30:3. Δεν είναι περίεργο που το ταξίδι στο Κατάρ είναι εντελώς δικαιολογημένο. Σημειώνω ότι τη νέα χρονιά η Scarlet Guard έχασε 2:4 από την Ολλανδία και νίκησε τη Σερβία με 3:0.

Πρόβλεψη

Αν και η Δανία είχε ένα υπέροχο 2021, το επίπεδο της εθνικής Γαλλίας είναι ακόμα υψηλότερο. Είμαι σίγουρος ότι το φαβορί δεν θα επιτρέψει αίσθηση και θα κερδίσει ήρεμα τους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γαλλίας με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *