The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Germany-16.10

Πρωτάθλημα Εθνών

Stade de France, Παρίσι

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του τέταρτου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών σίγουρα θα είναι ο αγώνας στο «Stade de France» στο Παρίσι την ερχόμενη Τρίτη, όπου η εθνική Γαλλίας θα φιλοξενεί την εθνική Γερμανίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι Γάλλοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, η εθνική Γερμανίας το περασμένο Σάββατο έδειξε και πάλι όχι το τρομερό ποδόσφαιρο και έχασε συντριπτικά από την εθνική Ολλανδίας με σκορ 0:3. Οι Γάλλοι την παραμονή του επερχόμενου αγώνα διεξήγαγαν φιλικό αγώνα με τους Ισλανδούς, ας πούμε, να εξασκηθούν «με τις γάτες».

Παγκόσμιοι πρωταθλητές

Η εθνική Γαλλίας είναι η ισχυρότερη ομάδα στον πλανήτη και στην έδρα της αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να στηρίξει τη φήμη της, ειδικά καθώς οι αντίπαλοι είναι οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές, αν και βρισκόμενοι σε κρίση. Οι Γάλλοι έχουν στη σύνθεσή τους μεγάλο αριθμό αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά την ίδια στιγμή, η ομάδα του Ντεσάν δύσκολα μπορεί να ονομαστεί του «ύψους», οι «μπλε» παίζουν τέλεια στο σκορ και επιτυγχάνουν αποδεκτό αποτέλεσμα, συχνά κερδίζοντας ελάχιστα.

Η κρίση

Η εθνική Γερμανίας βιώνει βαθιά κρίση. Στις τελευταίες πέντε επίσημες συναντήσεις η ομάδα του Λεβ σημείωσε μόνο δύο γκολ, και οι δύο αποτελεσματικές ενέργειες ήταν στο παιχνίδι με τους Σουηδούς. Στους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών Bundestim έπαιξε 0:0 με τη Γαλλία στο Μόναχο και έχασε 0:3 από τις Κάτω Χώρες στο Άμστερνταμ. Είναι φανερό, ότι η επίθεση των μελλοντικών φιλοξενουμένων δεν πάει καλά, αλλά για άλλη μια φορά δεν θέλουν να χάσουν.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας έχει μια από τις ισχυρότερες άμυνες στον κόσμο, ενώ η Γερμανία έχει προβλήματα στη επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,62.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *