The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Βουλγαρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Болгария-08.06

Φιλικός

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, 10:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε Φρανς

Η Τρίτη θα είναι η τελευταία μέρα που θα μπορείτε να δείτε τις ομάδες του Παλαιού Κόσμου. Μία από τις τελευταία θα παίξει ένα από τα φαβορί, η εθνική Γαλλίας. Στο Παρίσι στο «Saint-Denis» θα φιλοξενήσει την εθνική Βουλγαρίας. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν λιγότερα προβλήματα για το φαβορί από ό, τι στη Μόσχα το Σάββατο;

Η Γαλλία θα πάει στο τουρνουά με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία πριν από 20 χρόνια

Τα «κοκόρια της Γαλλίας» σε αυτή τη γενιά έχουν έναν απίστευτο αριθμό ταλέντων πρώτης ποιότητας. Υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά που από εκείνους που δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμη και στην ασυνήθιστα ευρεία λίστα, θα ήταν δυνατόν να συγκεντρωθεί μια άλλη ομάδα, και αυτή σίγουρα θα έπαιζε στα πλέι οφ του τουρνουά. Ο Laporte, έχοντας θάψει τις ελπίδες να παίξει για τη Γαλλία, πήρε την ισπανική ιθαγένεια. Αλλά κι εκείνοι που υπάρχουν, χωρίς καν κόπο, στις 2 Ιουνίου στη Νίκαια, νίκησαν την Ουαλία. Ο Benzema μπόρεσε να γιορτάσει την επιστροφή του μετά από μακρά παύση, αλλά έχασε το πέναλτι. Δεν είναι πρόβλημα, οι συνεργάτες του τον κάλυψαν: Ο Mbappe, ο Griezmann και ο Usman Dembele σκόραραν από ένα γκολ. Καταλαβαίνει κανείς πώς να σταματήσει αυτήν την αστρική ομάδα;

Η Βουλγαρία έδειξε ότι μπορεί να είναι ένας σοβαρός αντίπαλος

Η εθνική Βουλγαρίας δεν πλησίασε καν στην πρόκριση στο Euro, από καιρό δεν μπορούσαν να προκριθούν σε τέτοια τουρνουά. Παρεμπιπτόντως, η έναρξη της νέας επιλογής δεν ήταν επίσης επιτυχής, η ομάδα αναμενόμενα έχασε τόσο από την Ελβετία όσο και από την Ιταλία εντός έδρας με 2 γκολ, 1-3 και 0-2. Αλλά μετά οι παίκτες του Yasen Petrov άρχισαν να δείχνουν την ικανότητα να φέρνουν τον αγώνα τουλάχιστον σε ισοπαλία. Πρώτον, τον Μάρτιο, σημείωσαν 0-0 στη Βόρεια Ιρλανδία. Τώρα οι Βούλγαροι προσκλήθηκαν από τις εθνικές που προκρίθηκαν στο Euro. Και, φυσικά, τόσο η Σλοβακία όσο και η Ρωσία πειραματίστηκαν, σε φιλικούς αγώνες το αποτέλεσμα δεν είναι υψίστης σημασίας. Ωστόσο, αξίζει να επαινέσουμε τα «λιοντάρια». Άνοιξαν το σκορ στο Ried με τους Σλοβάκους. Και μετά στάθηκαν σταθεροί στη Μόσχα. Μόνο στο 84ο λεπτό ο Miranchuk κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε ατομικές ικανότητες, και ο Sobolev ψυχρά έστειλε την μπάλα σε αντίθετη γωνία με τον Georgiev.

Προηγούμενοι αγώνες

Σημειώστε ότι υπήρχε μόνο 1 ισοπαλία σε 16 παιχνίδια. Το πλεονέκτημα των Γάλλων είναι ελάχιστο, 8 νίκες έναντι 7. Ωστόσο, και στους 3 τελευταίους αγώνες οι «τρίχρωμοι» έχουν νικήσει τους Σλάβους. Ο τελευταίος αγώνας ήταν 1-0 στη Σόφια υπέρ των φιλοξενούμενων, το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Matuidi.

Πρόβλεψη

Η Βουλγαρία δεν θα μπορεί να παίξει έναν ακόμη αγώνα στο ίδιο υψηλό επίπεδο, καθώς οι αντίπαλοι είναι πιο δύσκολοι, πιο επιδέξιοι από τους Ρώσους. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Γαλλίας με χάντικαπ -2 (απόδοση – 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *