The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Βολιβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-France-Bolivia-02.06

Φιλικοί αγώνες

Stade de la Beaujoire, Νάντη

Κυριακή, 2 Ιονίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μια φιλική συνάντηση στη γαλλική πόλη Νάντη μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γαλλίας και της Βολιβίας. Είναι ομάδες εντελώς διαφορετικού επιπέδου, αλλά οι Γάλλοι δεν θα «σπρώχνουν όρθιους» μπροστά στους οπαδούς τους. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Βολιβία.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές συνεχίζουν να εκπλήσσουν

Προς το παρόν η εθνική Γαλλίας θεωρείται παγκόσμια πρωταθλήτρια επειδή το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα κέρδισε τον τίτλο (και πολύ εύκολα κιόλας). Το φθινόπωρο η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν δεν είχε τις καλύτερες στιγμές, αλλά δεν είχε και ιδιαίτερες αποτυχίες. Ενώ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι “μπλε” έδειξαν μια χαρά τον εαυτό τους, νικώντας δύο αντιπάλους – 1:4 τη Μολδαβία και 4:0 την Ισλανδία. Και γενικώς η εθνική Γαλλίας μπροστά στους οπαδούς της ενεργεί επιθετικά και «μέχρι εσχάτων».

Απλώς αδύναμα αποτελέσματα χωρίς “φως”

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Βολιβίας θεωρείται μια πολύ αδύναμη ομάδα, η οποία δεν προκαλεί έκπληξη. Οι Βολιβιανοί, ακόμη και στο επίπεδό τους, χάνουν από τους πάντες, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Στους τελευταίους 14 αγώνες οι “πράσινοι” κέρδισαν μόνο μία νίκη, και αυτή ήταν πάνω από την ακόμη πιο αδύναμη εθνική ομάδα της Μυανμάρ (0:3). Αν πάρουμε τα τελευταία αποτελέσματα (της άνοιξη), η ενδεκάδα του Eduardo Villegas δεν πέτυχε τίποτε ξεχωριστό: ισοπαλία με τη Νικαράγουα (2:2), ήττες από τη Νότια Κορέα (1:0) και την Ιαπωνία (1:0).

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας ξεπερνά την εθνική ομάδα της Βολιβίας από κάθε άποψη, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε ισότιμο παιχνίδι. Κάποιος θα υποθέσει ότι οι Γάλλοι δεν θα συντρίβουν τον αντίπαλο, επειδή είναι φιλικός αγώνας, αλλά μπροστά στους οπαδούς τους θα παίξουν «μέχρι εσχάτων». Έτσι, ο επερχόμενος αγώνας υπόσχεται να είναι “καυτός”, κυρίως λόγω των στόχων των γηπεδούχων… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ατομικό σύνολο της εθνικής Γαλλίας είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *