The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Αυστραλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Австралия-22.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Al Janoub Stadium

Στις 22 Νοεμβρίου, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μας χαροποιήσει με τέσσερα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων αγώνας μεταθή εθνικών Γαλλίας και Αυστραλίας, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων δημοσιεύεται στον πόρο μας.
Τρομεροί Γάλλοι
Κάποιοι δημοσιογράφοι και στατιστές προειδοποιούν ήδη τους Γάλλους, γιατί συχνά οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν προκρίνονται καν από τον όμιλο στο επόμενο πρωτάθλημα, αυτό συνέβη σε 4 από τα 5 τελευταία τουρνουά. Φυσικά, οι Γάλλοι θέλουν να σπάσουν μια τόσο δυσάρεστη παράδοση, ειδικά με μια τόσο δυνατή ομάδα. Πολλοί από τους αστέρες της ομάδας δεν ήρθαν στο Κατάρ λόγω τραυματισμών: ο Πογκμπά, ο Καντέ, ο Κιμπέμπε και ο Νκούνκου τραυματίστηκαν ήδη στην προπόνηση. Οι παίκτες του Deschamps προκρίθηκαν σε αυτό το τουρνουά χωρίς κανένα πρόβλημα, κερδίζοντας με σιγουριά την πρόκριση. Αλλά το Πρωτάθλημα Εθνών ήταν μια αποτυχία, μόνο η τρίτη θέση στον όμιλο, η Κροατία και η Δανία πέρασαν μπροστά, δείχνοντας ασήμαντο ποδόσφαιρο.
Όχι οι πιο επικίνδυνοι Αυστραλοί
Οι εκπρόσωποι της «πράσινης ηπείρου» έφτασαν με μεγάλη δυσκολία στο φετινό Μουντιάλ, έγιναν τρίτοι στην πρόκριση, έχοντας αποτύχει να επιβάλουν αγώνα σε Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία. Στη συνέχεια, στα πλέι οφ, κέρδισαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με σκορ 2:1, μετά απ’ αυτό έγινε η τελευταία μάχη ενάντια στο Περού, όπου ο αντίπαλος θεωρήθηκε το φαβορί, ο αγώνας πήγε στη διαδικασία των πέναλτι, οι Αυστραλοί ήταν πιο ακριβείς. Ο όμιλος την Αυστραλών δεν είναι η πιο τρομακτικός, μπορούν άνετα να αγωνιστούν εκεί.
Προσωπικές συναντήσεις
Λίγο deja vu θα έπρεπε να έχουν οι αντίπαλοι, γιατί και το Μουντιάλ 2018 ξεκίνησαν με αναμέτρηση πρόσωπο με πρόσωπο. Τότε οι Γάλλοι κέρδισαν με μεγάλη δυσκολία, με σκορ 2:1, αλλά στο τέλος πήραν τον τίτλο και οι Αυστραλοί τερμάτισαν τελευταίοι στον όμιλο, κερδίζοντας μόλις έναν βαθμό.
Πρόβλεψη
Με βάση τις αποδόσεις, οι bookmakers έχουν ήδη αποφασίσει για τον νικητή αυτής της συνάντησης, κάτι που αποτελεί πολύ σοβαρό πλεονέκτημα για τους Γάλλους στα χαρτιά. Πιστεύουμε επίσης ότι οι άνδρες του Ντιντιέ Ντεσάν θα ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους με νίκη. Μπορεί να είναι δύσκολο να μπουν άμεσα στο παιχνίδι, αλλά θα ποντάρουμε στη νίκη των Γάλλων με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *