The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Αυστρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Австрия-22.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – Αγωνιστική 5/6

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Σταντ ντε Φρανς

Ο πέμπτος γύρος στον Όμιλο Α’ του Πρωταθλήματος Εθνών θα μείνει στη μνήμη για μια ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ εθνικών Γαλλίας και Αυστρίας.

Γαλλία

Εν μέσω κούρασης μετά από μια εξαντλητική σεζόν 2021/22, η εθνική Γαλλία απέτυχε εντελώς στο καλοκαιρινό τμήμα του Πρωταθλήματος Εθνών. Έχοντας χάσει βαθμούς από τη Δανία (1:2), την Κροατία (1:1, 0:1) και την Αυστρία (1:1), η Le Bleu έπεσε στην τελευταία θέση του Ομίλου Α1, έχοντας κερδίσει δύο βαθμούς με διαφορά τερμάτων 5:5.

Αυστρία

Για την Αυστρία, το τουρνουά ξεκίνησε με μια θεαματική ήττα από την Κροατία (3:0), αλλά αργότερα υπήρξε μαχητική ισοπαλία 1:1 με τη Γαλλία και δύο ήττες από τη Δανία – 1:2 και 0:2. Ως αποτέλεσμα, η πτώση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 5:5.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι Γάλλοι, που την κρίσιμη στιγμή θα επιδείξουν το στάτους τους ως σημερινούς παγκόσμιους πρωταθλητές. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι είναι αρκετά ικανοί να κερδίσουν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά (απόδοση 2,17).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *