The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλατασαράι εναντίον Μπεσίκτας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Галатасарай-Бешикташ-15.03b

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα

Στις 15 Μαρτίου θα δούμε το ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του τουρκικού πρωταθλήματος. Μιλάμε για τον αγώνα Γαλατασαράι εναντίον Μπεσίκτας, πρόβλεψη για τον οποίο προετοιμάστηκαν από τους ειδικούς μας.

Η Γαλατασαράι θα αγωνιστεί για τον τίτλο

Μετά από 25 γύρους του πρωταθλήματος Τουρκίας η Γαλατασαράι καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην κατάταξη. Η διαφορά πίσω από τους δύο ηγέτες είναι μόνο τρεις βαθμούς, οπότε ο σύλλογος θα αγωνιστεί για τον τίτλο. Η Γαλατασαράι έχει τώρα μια ευχάριστη σειρά εννέα αγώνων χωρίς ήττες, έτσι ώστε οι παίκτες πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Ο σύλλογος μπορεί να υπερηφανεύεται για την πιο αξιόπιστη άμυνα στο πρωτάθλημα, με μόνο 20 γκολ που δέχτηκαν σε 25 συναντήσεις. Τα παιχνίδια του Eurocup ήταν ανεπιτυχές, η ομάδα πήρε την τελευταία στον όμιλο του Champions League, όπου έπαιξαν οι ΠΣΖ, Ρεάλ και Μπρύζ. Η Γκαλατασαράι έχασε τον αγώνα για την τρίτη θέση από τους Βέλγους.

Δεν είναι η καλύτερη εποχή για τους «μαύρους αετούς»

Με επιτυχία για τους μαύρους αετούς περνά αυτή τη σεζόν. Η ομάδα απέτυχε στον όμιλο του Europa League, αποτυγχάνοντας να φτάσει στα πλέι-οφ και μην έχοντας καμία ευκαιρία. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στο πρωτάθλημα, μοιρασμός της πέμπτης θέσης. Η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί έξι βαθμούς, κάτι που δεν είναι και τόσο λίγο με τόσο έντονο ανταγωνισμό. Η Μπεσίκτας έχει μια σειρά από τρεις αγώνες χωρίς νίκες. Ο σύλλογος πρέπει να επικεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στο τέλος, η μη πρόκριση σε ευρωπαϊκούς αγώνες θα θεωρηθεί ως μεγάλο φιάσκο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μπεσίκτας κατάφερε να κερδίσει 1-0, αν και ο αγώνας ήταν περίπου ίσος.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη συνάντηση περιμένουμε καυτό αγώνα μεταξύ δύο σοβαρών αντιπάλων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές και αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα, επειδή είναι οι φίλαθλοι που κάνουν συχνά τα φαβορί. Η Γαλατασαράι είναι ένα μικρό φαβορί, καθώς η ομάδα παίζει καλύτερα σ’ αυτή την σεζόν, αν και θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2,11.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *