The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γάνδη εναντίον Ντιναμό Κιέβου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Гент-ДинамоКиев-23.09b

Champions LeagueΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέλγιο. Γάνδη. Αρένα Ghelamco

Ο πρώτος αγώνας του πλέι-οφ του Champions League μεταξύ Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου θα πραγματοποιηθεί την επερχόμενη Τετάρτη.

Γάνδη

Η ασημένια πρωταθλήτρια του Βελγίου ξεκίνησε σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό με ελάχιστη νίκη 2:1 έναντι της Rapid. Ωστόσο, στην εθνική αρένα, οι Buffalo έχουν τεράστια προβλήματα. Μόνο έξι πόντοι σε έξι εναρκτήριους γύρους, καθώς και συνεχείς αλλαγές του προπονητή οδήγησαν σε αναπόφευκτη πτώση στη δέκατη τρίτη θέση.

Ντιναμό Κιέβου

Μετά από τρεις ημέρες του Ουκρανικού πρωταθλήματος η Ντιναμό Κιέβου είναι η δεύτερη, το οποίο θεωρείται αναμφισβήτητη επιτυχία. Επιπλέον, οι «άσπρο-μπλε» νίκησαν την Σαχτάρ Ντόνετσκ 3:1 στη μάχη για το Εθνικό Σούπερ Κύπελλο. Πριν από μια εβδομάδα οι παίκτες του Lucescu έκαναν το ντεμπούτο τους στο Champions League, όπου αποδείχτηκαν ισχυρότεροι από την Ολλανδική AZ – 2:0.

Πρόβλεψη

Οι Βέλγοι θεωρούνται μικρά φαβορί του ζευγαριού, αλλά μόνο λόγω του παράγοντα της έδρας. Όσο για μένα, η Ντιναμό Κιέβου φαίνεται τώρα πιο σοβαρή, οπότε εδώ οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Ντιναμό Κιέβου δε θα χάσει με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *