The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Μακεδονία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

СевернаяМакедония-Нидерланды-21.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Δευτέρα απόγευμα θα ξεκινήσει με αγώνες στον όμιλο Γ. Φυσικά, ο αγώνας στο Βουκουρέστι θα λάβει τη μέγιστη προσοχή. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η Βόρεια Μακεδονία και οι Ολλανδία, οι καλύτερη και χειρότερη ομάδες του ομίλου, θα παίξουν παράλληλα στο Johan Cruyff Arena στο Άμστερνταμ. Πώς θα τελειώσει η συνάντησή τους, η οποία δεν έχει σημασία για το τουρνουά;

Η Βόρεια Μακεδονία δεν ντροπιάστηκε, αλλά απέτυχε επίσης να εκπλήξει

Τα «κόκκινα λιοντάρια» έκαναν το ντεμπούτο τους στο τρέχων τουρνουά σε αυτό το επίπεδο. Μη ξεχνάμε ότι πήραν το εισιτήριο σύμφωνα με το «League of Nations quota», ως η καλύτερη ομάδα  μεταξύ των χειρότερων. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη μεμονωμένους αγώνες όπως η νίκη επί της Γερμανίας τον Μάρτιο, την εθνική Β. Μακεδονίας φοβόνταν με σεβασμό. Οι παίκτες του Alioski δεν έπεσαν με το πρόσωπο στη λάσπη, ειδικά σε σύγκριση με ίδια Τουρκία. Σκόραραν τόσο στους Αυστριακούς όσο και στους Ουκρανούς. Αλλά, στην ουσία, εκτός από την ικανότητα του Πάντεβ να χρησιμοποιεί τις πιθανότητες και να βρίσκεται στη σωστή θέση (σκόραρε ο ίδιος και κέρδισε πέναλτι), δεν διακρίθηκαν με τίποτα άλλο. Ακόμα κι αν κερδίσουν, θα παραμείνουν οι τελευταίοι σε συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Η Ολλανδία έδειξε το επιθυμητό αποτέλεσμα και ένα καλό παιχνίδι

Τα «πορτοκαλί» ήρθαν στο τουρνουά εν μέσω κριτικής. Ιδιαίτερα δεν άρεσε στους οπαδούς ότι ο De Boer, για τις δυνατότητες του οποίου είχαν αμφιβάλει και πριν, άρχισε ξαφνικά να χρησιμοποιεί ένα σχέδιο που ήταν ξένο για τους Ολλανδούς με 5 αμυντικούς. Αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι ξεκίνησαν το τουρνουά με νίκες έναντι πιθανών ανταγωνιστών. Πρώτον, στον πιο αστείο αγώνα του τουρνουά, νίκησαν την Ουκρανία (3-2, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο γκολ στη σειρά), μετά κέρδισαν εναντίον της Αυστρίας χωρίς εξωτερικά προβλήματα, ακόμα κι αν ήταν χωρίς τον Arnautovich, ο Alaba «έφερε» πέναλτι. Εκτός από το παραδοσιακά ενεργό και επικίνδυνο Depay, πρέπει να σημειωθεί ο Dumfries. Πριν από αυτό, ο αμυντικός, ο οποίος δεν είχε σκοράρει για την εθνική ομάδα, σημείωσε το νικηφόρο γκολ στους Ουκρανούς, ενώ στον δεύτερο ημίχρονο κέρδισε πέναλτι και κατέγραψε το τελικό 2-0. Ωστόσο, τώρα μπορεί να ξεκουραστεί, όπως και άλλοι παίκτες στη βασική σύνθεση.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, η πΓΔΜ σημείωσε εκπληκτικές ισοπαλίες και τους δύο αγώνες με την Ολλανδία, 0-0 και 2-2. Μετά από 4 χρόνια τα «πορτοκαλί» κατάφεραν να κερδίσουν τους μέγιστους βαθμούς, κερδίζοντας και τις δύο συναντήσεις με συνολικό σκορ 6-1.

Πρόβλεψη

Οι εθνικές ομάδες μπορούν να παίξουν μόνο για διασκέδαση. Η πΓΔΜ θα προσπαθήσει να φύγει, «χτυπώντας την πόρτα», οι Ολλανδοί μπροστά στους θαυμαστές τους δεν θα είναι σε θέση να παίξουν ανόητα. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι  πάνω από 2,5 (με απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *