The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Ιρλανδία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 16 Νοεμβρίου 2019

СевернаяИрландия-Нидерланды-16.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος Γ – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Windsor Park

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν το Σάββατο, γιατί αυτή τη μέρα θα συνεχιστεί ο αγώνας για το Euro 2020. Αλλά ίσως οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας έχουν ιδιαίτερα μεγάλες ελπίδες. Επιτέλους τα φαβορί τους θα επιστρέψουν στο μεγάλο τουρνουά, αλλά για αυτό πρέπει να νικήσουν τη Βόρεια Ιρλανδία. Θα το καταφέρουν; Στην ιστοσελίδα μπορείτε ήδη να δείτε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 16 Νοεμβρίου 2019.

Η Βόρεια Ιρλανδία αναγκάζεται συνεχώς να παίζει με τους Γερμανούς το τελευταίο διάστημα

Ο «πράσινο-λευκός στρατός» δεν μπορεί να περάσει ούτε ένα γύρο χωρίς να παίξει με τη Γερμανία. Αυτές οι ομάδες αναμετρήθηκαν στο προηγούμενο Euro, τόσο επιτυχημένο για την ενδεκάδα του Michael O’Neill (η νίκη επί της Ουκρανίας βοήθησε να βγουν από τον όμιλο). Ακολούθησε η συνάντηση στο ίδιο όμιλο στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και τώρα πάλι η Bundestim, μαζί με την Ολλανδία κιόλας! Στο τέλος, μπορείτε μόνο να λυπηθείτε τη Βόρεια Ιρλανδία: μπορούν να πετύχουν 100% βαθμών όσο τους αρέσει εναντίον των υπόλοιπων εθνικών ομάδων, αλλά στο τέλος μετά τα αποτελέσματα των προσωπικών συναντήσεων, παραμένουν πίσω από τα φαβορί. Το 2019 αυτή η ομάδα ξεκίνησε με 4 νίκες στη σειρά, 2 φορές νίκησε την Εσθονία και τη Λευκορωσία. Αλλά, χάνοντας από τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς, η Βόρεια Ιρλανδία 2 γύρους πριν το τέλος είναι 3 βαθμούς πίσω από τις δύο.

Η Ολλανδία αναμένει την επιστροφή στο μεγάλο ποδόσφαιρο

Οι «πορτοκαλί» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 ήταν μια από τις ευχάριστες ανακαλύψεις – οι παίκτες του φαν Γκάαλ έφτασαν στην κορυφαία τετράδα. Ποιος θα μπορούσε τότε να υποθέσει ότι μετά από αυτό θα υπάρξει ύφεση, και μια από τις πιο λαμπρές και σταθερές ομάδες του Παλαιού Κόσμου θα χάσει 2 τουρνουά στη σειρά; Αλλά πριν από περίπου ένα χρόνο η αλλαγή γενιάς έληξε και οι Κάτω Χώρες, με επικεφαλής τον van Dyck και Depay, ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στο Πρωτάθλημα Εθνών, νικώντας τη Γερμανία και τη Γαλλία. Στα νέα προκριματικά για το Euro, οι Ολλανδοί αντάλλαξαν δραματικές νίκες με τους Γερμανούς, έχοντας κερδίσει όλους τους άλλους αγώνες του 2019. Τώρα μένει απλά να μην χάσουν στο Μπέλφαστ για να γίνουν απροσήλυτοι για τον διώκτη. Απλώς η ενδεκάδα του Ρονάλντ Κουμάν δεν ξέρει ιδιαίτερα καλά να παίξει «από την άμυνα».

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ολλανδία νίκησε τον αγωνιστή 3-1 πριν από ένα μήνα, κερδίζοντας την 3η νίκη στις προσωπικές συναντήσεις στη σειρά. Αλλά το σκορ στο 75ο άνοιξε οι παίκτες του o’Neill, η νίκη εξασφαλίστηκε με 2 γκολ στην παράταση.

Πρόβλεψη

Η Βόρεια Ιρλανδία αναγκάζεται να παίξει ποδόσφαιρο που δεν είναι συνηθισμένο για αυτήν, θα τους ικανοποιήσει μόνο η νίκη. Με τον αντίπαλο που ανοίγεται οι Ολλανδοί ξέρουν να παίξουν όσο λίγοι στον κόσμο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ολλανδία με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,725.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *