The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Ιρλανδία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Греция

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ι – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

National Football Stadium at Windsor Park

Αυτό το καλοκαίρι, η πρώτη «μεγάλη» διοργάνωση στο ποδόσφαιρο θα είναι η νέα έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνών. Στο πλαίσιο του οι εθνικές ομάδες της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ελλάδας παίζουν τώρα στον Όμιλο Ι´. Φυσικά, όλοι θέλουν να ανέβουν ψηλότερα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουν τον ανταγωνιστή. Ποιος θα τα καταφέρει όμως; Ο ιστότοπος δημοσίευσε πρόβλεψη και ανακοίνωση για έναν σημαντικό αγώνα στις 2 Ιουνίου 2022.

Η Βόρεια Ιρλανδία αποτυγχάνει να επαναλάβει την κορύφωσή της το 2016

Ο «Πρασινολευκός Στρατός» είχε πάντα και έχει ένα μάλλον περιορισμένο δυναμικό προσωπικού. Αλλά ο Μάικλ Ο’Νιλ μπόρεσε να επιλέξει μια αρκετά έτοιμη για μάχη σύνθεση, με ένα ρεαλιστικό στυλ παιχνιδιού και ένα στοίχημα στα πρότυπα. Το αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή στο Euro, όπου ακόμη και, χάρη στη νίκη επί της Ουκρανίας, κατέστη δυνατή η πρόκριση από τον όμιλο. Στη συνέχεια, όμως, οι αντίπαλοι μελέτησαν επίσης το στυλ παιχνιδιού της ομάδας και τα ατού της, και συχνά δεν είχαν τύχη με την κλήρωση. Ωστόσο, οι ίδιοι οι Νορβηγοί συχνά δεν έλαμπαν, για παράδειγμα, αποκλείστηκαν από τη Β´ Κατηγορία του Πρωταθλήματος Εθνών στον τελευταίο κύκλο. Σε αυτό το φόντο, στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι, οι παίκτες του Μπάρακλοου έδειξαν άξιοι: πέτυχαν 9 βαθμούς και ξεπέρασαν τη Βουλγαρία στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Ελλάδα εδώ και καιρό δεν μπορεί να επιστρέψει στα συνηθισμένα της επίπεδα

Οι Έλληνες βέβαια γνώρισαν τον κύριο θρίαμβο υπό τον Ότο Ρεεχάγκελ το 2004, όταν κατέκτησαν εντυπωσιακά το Euro. Στη συνέχεια, δεν επανέλαβαν έναν τέτοιο θρίαμβο ποτέ, αλλά, έχοντας χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, έλαβαν μέρος σε 4 τουρνουά στη σειρά, μέχρι το 2014. Στη συνέχεια όμως υπήρξαν ξεκάθαρες αποτυχίες. Και στο πλαίσιο της περσινής πρόκρισης, αλλά εκεί, όμως, υπήρχαν πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, η Ισπανία και η Σουηδία. Οπότε 10 πόντοι σε 8 αγώνες δεν ήταν κακό αποτέλεσμα. Ειδικά από τη στιγμή που ο van’t Schip δεν έχει στη διάθεσή του ιδιαίτερα λαμπερά αστέρια. Ποιος πρέπει να ξεχωρίσει τώρα από τους Έλληνες – Βλαχοδήμας, Τσιμίκας, Μπακασέτας; Παρεμπιπτόντως, τώρα στο κλιπ δεν θα υπάρχουν τόσο σημαντικοί παίκτες όπως ο Σταφυλίδης, ο Παπαδόπουλος, ο Ρέτσος, ο Πέλκας, ο Τσιώλης.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα προκριματικά για το θριαμβευτικό Euro 2004, οι Έλληνες κέρδισαν και τους δύο αγώνες. Αλλά πριν από την κορύφωσή τους το 2016, η Βόρεια Ιρλανδία απάντησε με τον ίδιο τρόπο, κερδίζοντας σε κάθε αγώνα με 2 γκολ διαφορά.

Πρόβλεψη

Δεν είναι τυχαία που οι στοιχηματιστές θεωρούν αυτό το ζευγάρι ως ίσο. Παίζουν πραγματιστικά και πιθανότατα το πρώτο γκολ θα είναι καθοριστικό. Αξίζει λοιπόν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο under 2,0 (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *