The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Φράιμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Фрайбург-13.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βόλφσμπουργκ. Στάδιο Volkswagen Arena

Ο τριάντα πρώτος γύρος της Μπουντεσλίγκα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την αναμέτρηση των υποψηφίων για τη ζώνη του Europa League – Βόλφσμπουργκ και Φράιμπουργκ.

Βόλφσμπουργκ

Μέχρι σήμερα η Βόλφσμπουργκ κατέχει την έκτη θέση, έχοντας 45 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 42:36. Παραδόξως, μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, είναι πολύ πιο εύκολο για τους ‘λύκους» να παίζουν εκτός έδρας. Εκεί κέρδισαν 2:1 εναντίον της Άουγκσμπουργκ, 4:1 εναντίον της Μπάγερν Μονάχου και 1:0 εναντίον του Βέρντερ Βρέμης, αλλά εντός έδρας σημειώθηκε ήττα 0:2 από την Ντόρτμουντ και 1:2 από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης.

Φράιμπουργκ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Φράιμπουργκ αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Γκλάντμπαχ (1:0), χάρη σ’ αυτό όχι μόνο κράτησε την τρέχουσα όγδοη θέση στο βαθμολογικό πίνακα με 41 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:41, αλλά και διέκοψε τη σειρά ηττών σε τέσσερις αγώνες. Στην πορεία της οι «γύπες» δεν κατάφεραν να νικήσουν την ΡΜ Λειψίας (1:1), τη Βέρντερ Βρέμης (0:1), την Άιντραχτ (3:3) και την Μπάγερν Μονάχου (0:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, σε αυτό το ζευγάρι η Βόλφσμπουργκ φαίνεται λίγο πιο σοβαρή, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει τη χώρα στη σκηνή των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Η Φράιμπουργκ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά προφανώς δεν έχει την πολυτέλεια να παίξει δύο συνεχόμενα παιχνίδια σε επίπεδο πάνω από το μέσο όρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Βόλφσμπουργκ με απόδοση 1,74.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *