The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για στοίχημα

Вольфсбург-БоруссияД-27.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φολκσβάγκεν

Ο κεντρικός αγώνας της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της Bundesliga θα διεξαχθεί στο Βόλφσμπουργκ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα αγωνιστεί με την Ντόρτμουντ.

Βόλφσμπουργκ

Μετά από δώδεκα αγώνες πρωταθλήματος, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε 20 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 14:14, χάρη σ’ αυτό τοποθετήθηκε άνετα στην έκτη θέση. Θα ήθελα να σημειώσω ότι στα τέλη Οκτωβρίου οι «λύκοι» έχασαν άβουλα με σκορ 0:2 από την Ούνιον Βερολίνου και 0:2 από τη Φράιμπουργκ. Αλλά μετά την αλλαγή του προπονητή φάνηκαν αξιοπρεπείς με την Λεβερκούζεν (2:0), την Άουγκσμπουργκ (1:0) και την Αρμίνια (2:2).

Ντόρτμουντ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η Ντόρτμουντ αποδείχθηκε πιο αδύναμη μόνο από τη ΡΜ Λειψίας (1:2). Σε άλλες περιπτώσεις οι «σφίγγες» επικράτησαν της Μάιντς (3:1), της Αρμίνια (3:1), της Κολωνίας (2:0) και της Στουτγάρδης (2:1). Έτσι, οι παίκτες του Ροζέ κατέληξαν στη δεύτερη θέση, έχοντας στο ενεργητικό τους 27 βαθμούς, συμπληρωμένους με τη διαφορά τερμάτων 30:18.

Πρόβλεψη

Μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι η Ντόρτμουντ, η οποία θριάμβευσε στα έξι τελευταία της ταξίδια στη Βόλφσμπουργκ. Αμφιβάλλω ότι οι «λύκοι» με λιγότερο κύρος θα διακόψουν ένα τόσο δυσάρεστο σερί για τον εαυτό τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,8.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *