The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Μπορούσια Μ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolfsburg-BorussiaMonchengladbach-03.12

Μπουντεσλίγκα

VOLKSWAGEN ARENA“, Βόλφσμπουργκ

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή στην γερμανική Μπουντεσλίγκα έχουν προγραμματιστεί δύο αγώνες, ένας από τους οποίους θα είναι η συνάντηση μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας. Γενικώς η γραμμή φαίνεται λογική, δεδομένου ότι οι “λύκοι” δεν μπορούν να αποκτήσουν καλή φόρμα, ενώ τα “μουλάρια” μετά την ήττα από την Μπάγερ δεν έχασαν ποτέ.

Λίγες οι νίκες

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ σημείωσε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα από την Άουσμποργκ. Οι ισοπαλίες καταγράφτηκαν από την Χόφενχαϊμ, Σάλκε και Χέρτα, νίκη επί της Φράιμπουργκ. Στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ πέτυχε 14 βαθμούς μετά από 13 γύρους, ενώ η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 6 βαθμοί.

Καλή φόρμα

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στην τρέχουσα σεζόν δείχνει καλά αποτελέσματα και προσπαθεί να φτάσει στο TOP-4 της Μπουντεσλίγκα. Επί του παρόντος τα “μουλάρια” βρίσκονται στην τέταρτη θέση, έχουν 24 βαθμούς στο ενεργητικό τους και χάνουν πέντε βαθμούς διαφορά από την ηγετική Μπάγερν, δηλαδή πιθανώς η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ μπορεί ακόμα να αγωνιστεί για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας του πρωταθλήματος. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στον τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα η Μενχενγκλάντμπαχ στην έδρα της νικήσει την Μπάγερν, προκαλώντας έτσι την πρώτη ήττα για αυτό το σύλλογο μετά την επιστροφή στη θέση του προπόνηση του Heynckes.

Πρόβλεψη

Η Μενχενγκλάντμπαχ σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα έχει χάσει μόνο μία φορά, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ οι «λύκοι» ήταν σε θέση να κερδίσουν εντός έδρας μόνο μία φορά. Σε αυτό το ζευγάρι η επιλογή του στοιχήματος στους φιλοξενούμενους είναι πιο ενδιαφέρουσα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μενχενγκλάντμπαχ δε θα χάσει με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *