The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Бавария-27.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Volkswagen Arena

Μπουντεσλίγκα 1 θα τελειώσει την σεζόν 2019/2020 το Σάββατο. Ο κάτοχος του «ασημένιου μπολ», Μπάγερν Μονάχου, στο τέλος θα παίξει ενάντια στη Βόλφσμπουργκ. Θα μπορέσουν τα αστέρια του Μονάχου να ανανεώσουν τα ρεκόρ στην τελευταία  μονομαχία αυτής της κλήρωσης; Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη από ειδικούς για τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 27 Ιουνίου 2020.

Η Βόλφσμπουργκ κρατήθηκε στο προηγούμενο επίπεδο

Οι «λύκοι» σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν κατάφεραν να επιστρέψουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Νέος τεχνικός, Όλιβερ Γκλάσνερ, εργάζεται εδώ από το καλοκαίρι. Και ο Αυστριακός γενικώς έδειξε καλά τον εαυτό του στη  νέα θέση: μαζί του, ωστόσο, η ομάδα διατήρησε τις θέσεις της στην Μπουντεσλίγκα. Οι τελευταίες ερωτήσεις καταργήθηκαν στον τελευταίο γύρο, όπου η ομάδα κατάφερε να κερδίσει με σιγουριά στην έδρα της Σάλκε. Στο Γκελσενκίρτσεν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 4-1 με το διπλό του Waut Wegorst. Παράλληλα, η Φράιμπουργκ, ο τελευταίος από τους διώκτες, έχασε από την Μπάγερν Μονάχου και έμεινε 4 βαθμούς πίσω, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθμιστεί μια τέτοια απόσταση για 1 γύρο. Στην ουσία είναι ήδη σαφές ότι η Βόλφσμπουργκ δεν θα πέσει κάτω από την 7η θέση. Προς το παρόν καταλαμβάνει 1 θέση υψηλότερη, αλλά προσπερνάει την Χόφενχαϊμ μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Δηλαδή, είναι απαραίτητο στον τελευταίο γύρο να μην εκτοπιστεί από τους «αγρότες», να δείξει το αποτέλεσμα όχι χειρότερο από το δικό τους.

Η Μπάγερν Μονάχου πηγαίνει για τρεμπλ αυτή τη σεζόν

«Αστέρι του Νότου» είναι σε εξαιρετική φόρμα. Μένει μόνο να λυπάται που θα πρέπει να περιμένει έναν ολόκληρο μήνα έως ότου ξαναρχίσει το Champions League, τώρα οι Γερμανοί φαίνονται τόσο εντυπωσιακοί που θα γίνουν τα κύρια φαβορί εκεί, αλλά τι θα τους συμβεί μετά από ένα μήνα πλήρους downtime; Ωστόσο, τώρα πρέπει να βρει κίνητρα για τον τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Πιθανότατα, θα υπάρχουν πολλά ασυνήθιστα ονόματα στη σύνθεση, ο Flick, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι το «ασημένιο μπολ» κερδίζεται και πάλι, θα χρησιμοποιεί την εναλλαγή των παικτών. Αλλά ακόμη και η παρουσία του Ουλερίχ, του Τζάβι Μαρτινέζ, του Λουκά Χερνάντεζ, του Σινγκ και του Κιούιζαν στη βάση, καθώς και εντελώς άγνωστη νεολαία, δεν εμπόδισε τη σίγουρη νίκη το περασμένο Σαββάτο επί της παρακινημένης Φράιμπουργκ με σκορ 3-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπάγερν Μονάχου, όπως και με όλους τους άλλους αντιπάλους στη Γερμανία, έχει εξαιρετική απόδοση με τη Βόλφσμπουργκ . Προς το παρόν, το επόμενο νικηφόρο σερί φτάνει σε 4 αγώνες. Στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα οι «λύκοι» για 5 χρόνια έπαιξαν ισοπαλία μόνο μία φορά.

Πρόβλεψη

Ωστόσο, η Βόλφσμπουργκ  δεν είναι άσχημη και μπορεί να αγωνιστεί για ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι με όχι τη βέλτιστη σύνθεση της Μπάγερν Μονάχου. Σας συνιστούμε να επιλέξετε το στοίχημα «το σύνολο είναι πάνω από 3,5» (αποδόσεις 1,99).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *