The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

007---Wolfsburg---Bayer-Leverkusen---26.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αρένα Φολκσβάγκεν, Βόλφσμπουργκ

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βόλφσμπουργκ

Στον τελευταίο γύρο η Βόλφσμπουργκ έπαιξε με την Σάλκε, ο Kalijuri στενοχώρησε τους λύκους με ένα διπλό, διακόπτοντας έτσι το αήττητο σερί των λύκων, το οποίο αποτελούταν από οχτώ συνεχόμενα ματς, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους αγώνες. Ωστόσο, ακόμη και μετά την ήττα από τη Σάλκε, οι παίκτες του Bruno Labbadia παραμένουν στην κορυφή-6, δηλαδή, είναι σαφές ότι οι λύκοι ξαναγεννιούνται. Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, σ’ αυτήν παίζουν πολύ καλύτερα, τουλάχιστον ο πρώτος γύρος ήταν εξαιρετικός. Οι λύκοι σκοράρουν πολύ, όχι μόνο από τους συνδυασμούς στην επίθεση, αλλά και συμπεριλαμβάνονται στις 3 κορυφαίες ομάδες στα γκολ με τη βοήθεια αντεπίθεση, επίσης σημειώθηκαν 4 γκολ από τα πρότυπα και 3 γκολ από το σημείο πέναλτι. Η δύναμη των λύκων είναι στη δημιουργία πολλών ευκαιριών για την υλοποίηση, που χρησιμοποιούν πολύ καλά. Ποια είναι η αδύναμη πλευρά τους; Η ομάδα του Βόλφσμπουργκ στην έδρα της χάνει περισσότερο από ό, τι σκοράρει.

Λεβερκούζεν

Η ενδεκάδα του Peter Bos στον τελευταίο γύρο εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, μετά το γκολ που έχασε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο αποδείχθηκε πολύ αξιόλογή και δεν άξιζε την ήττα, υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά εκείνη την ημέρα ο Ian Sommer τράβηξε τα πάντα. Αυτή τη στιγμή η Λεβερκούζεν βρίσκεται μόνο στην 10η θέση, εκτός έδρας η ομάδα σκοράρει περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα στα εννέα εκτός έδρας παιχνίδια έχασε 15 γκολ, είναι προφανές ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να δουλέψουν στην άμυνα. Τα δυνατά σημεία της Λεβερκούζεν είναι η επίθεση από τις πλευρές και η εφαρμογή προτύπων.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες προτιμούν το επιθετικό στυλ παιχνιδιού, αλλά ταυτόχρονα κάθε μία από αυτές τις ομάδες χάνει περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές αυτές οι ομάδες σχεδόν πάντα παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο μεταξύ τους με αφθονία γκολ. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι στους 15 τελευταίους προσωπικούς αγώνες, όταν η Βόλφσμπουργκ έπαιζε εντός έδρας κόντρα στη Λεβερκούζεν, πέρασε το στοίχημα στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5», αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σε όλα τα 15 παιχνίδια οι δύο ομάδες σκόραραν γκολ, πως σε αυτή την περίπτωση να μη ποντάρετε στο «γκολ-γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *