The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Байер-20.09b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Βόλφσμπουργκ. Αρένα Φολκσβάγκεν

Εκπρόσωποι της Γερμανίας στην αρένα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Βόλφσμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν θα συναντηθούν στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα.

Βόλφσμπουργκ

Στην σεζόν 2019/20 η Βόλφσμπουργκ τερμάτισε έβδομη και τώρα πρέπει να περάσει από τρεις προκριματικούς γύρους στο δρόμο για τη φάση των ομίλων του Europa League. Ο πρώτος έχει ήδη ξεπεραστεί, οι λύκοι νίκησαν εύκολα την αλβανική Kukesi 4:0. Ενώ στο Γερμανικό Κύπελλο οι παίκτες του Glassner επικράτησαν έναντι της Fürstenwalde (4:1).

Λεβερκούζεν

Η πέμπτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα και αποκλεισμός στους προημιτελικούς του Europa League από την Ίντερ είναι μια σύντομη περίληψη της τελευταίας εκστρατείας της Λεβερκούζεν, η οποία, γενικώς, θα μπορούσε να είχε παίξει καλύτερα. Πριν από λίγες ημέρες οι Φαρμακοποιοί έχασαν τους ηγέτες των επιθέσεων Havertz και Volland, κάτι που δεν τους εμπόδισε να νικήσουν 7:0 την Άιντραχτ Νόρντερστεντ στους 64 του τελικού του Εθνικού Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να δράσουν από την επίθεση, ξεχνώντας τακτικά την αξιοπιστία στην άμυνα. Λόγω του χαμηλού τους τόνου, περιμένω από τη Βόλφσμπουργκ και την Λεβερκούζεν να ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *