The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Άουγκσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolfsburg-Augsburg-13.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αρένα Φολκσβάγκεν

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το άνοιγμα του προγράμματος του 30ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα είναι αναμέτρηση μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ. Το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα είναι οι “λύκοι”, που αγωνίζονται σκληρά για τη διατήρηση της θέσης τους στη γερμανική ελίτ. Η Άουγκσμπουργκ ουσιαστικά έχει λύσει όλα τα ζητήματα της τρέχουσας σεζόν, οι Βαυαροί δεν κινδυνεύουν με αποκλεισμό, αλλά και δε θα συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Όχι μακριά από τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Βόλφσμπουργκ σημείωσε τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Ισοπαλία καταγράφηκε στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Χέρτα Βερολίνου, το σκορ της συνάντησης 0:0, και η νίκης στον αγώνα με την Φράιμπουργκ. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η Βόλφσμπουργκ μετά από 29 γύρους είναι στην 15η θέση, έχει 29 βαθμούς στο ενεργητικό της. Συνολικά στην έδρα τους οι “λύκοι” έπαιξαν 14 αγώνες στην σεζόν, κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές με πέντε ήττες.

Κακή φόρμα

Η κατάσταση της Άουγκσμπουργκ στο τουρνουά είναι πολύ καλύτερη από τη Βόλφσμπουργκ. Πριν από τον 30ο γύρο στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 36 βαθμοί, 11η θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από την Μάιντς και τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων είναι 9 βαθμοί 5 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι πολύ απίθανο ότι θα πετύχουν για το υπόλοιπο της σεζόν να κερδίσουν πίσω ένα τέτοιο χάντικαπ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι Βαυαροί κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά, εκτός έδρας την Ανόβερο με σκορ 3:1, με τρεις εντός έδρας ήττες και μια λευκή ισοπαλία με την Μπάγερ.

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ χρειάζεται πάρα πολύ τους βαθμούς, η επερχόμενη συνάντηση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους “λύκους” να απομακρυνθούν σε καλή απόσταση από την Μάιντς και τη ζώνη υποβιβασμού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βόλφσμπουργκ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *