The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Άιντραχτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Айнтрахт-11.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Βόλφσμπουργκ. Στάδιο Volkswagen Arena

Ο εναρκτήριος αγώνας του 11ου γύρου της Bundesliga μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα πραγματοποιηθεί την επερχόμενη Παρασκευή.

Βόλφσμπουργκ

Μετά από δέκα εναρκτήριους αγώνες η Βόλφσμπουργκ ήταν αήττητη. Μεταξύ των πρόσφατων επιτευγμάτων των «λύκων» θα σημειώσω τις νίκες 2:1 επί της Χόφενχαϊμ, 2:0 επί της Σάλκε και 5:3 επί της Βέρντερ Βρέμης, καθώς και ισοπαλία 1:1 με την Χέρτα Βερολίνου και 2:2 με την Κολωνία. Τώρα οι παίκτες του Glassner είναι στην πέμπτη θέση με 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:10.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ τελειώνει επίσης πολλούς αγώνες με ισοπαλία, μεταξύ των οποίων είναι η Ντόρτμουντ (1:1), η Ούνιον Βερολίνου (3:3), η ΡΜ Λειψίας (1:1), η Στουτγκάρδη (2:2) και η Βέρντερ Βρέμης (1:1). Υπερβολικός συμβιβασμός των «αετών» τους επέτρεψε να εδραιωθούν στην ένατη θέση με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 15:17.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεχάσει εντελώς να χάνουν, οπότε η προσωπική τους συνάντηση θα είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτική. Ναι, το επιθετικό δυναμικό της Βόλφσμπουργκ και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι πολύ καλό, αλλά δεν περιμένω περισσότερα από τρία γκολ για δύο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *