The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Περού: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Brazil-Venezuela-19.06

Κόπα Αμέρικα – Τελικός

Estádio do Maracanã, Ρίο ντε Τζανέιρο

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019, 1100 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, 7 Ιουλίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Ρίο ντε Τζανέιρο, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Αμερικής 2019, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και του Περού. Στον τελικό αγώνα, υπάρχει ένα σαφές φαβορί, αλλά ακόμα και στον αποφασιστικό αγώνα οι Περουβιανοί θα προσπαθήσουν να εκπλήξουν. Έτσι, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία – Περού.

Ήρεμος δρόμος προς τη νίκη

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι εντυπωσιακή στο παιχνίδι της, και είναι αξιοσημείωτο ότι η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Τίτε ήρεμα και χωρίς ένταση κέρδισε στον όμιλό της, έχοντας σημειώσει 7 βαθμούς: δύο νίκες και μία ισοπαλία με τη Βενεζουέλα (0:0). Στα πλέι-οφ Selesao συνέχισε να δείχνει την κλάση της και κατάφερε να περάσει (αλλά όχι χωρίς προβλήματα) την εθνική ομάδα της Παραγουάης (0:0 σε κανονικό χρόνο και 4:3 στη διαδικασία πέναλτι) και την εθνική Αργεντινή (2:0). Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν χάσει ποτέ στο τουρνουά, αλλά και οι ίδιοι δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να συντρίβουν τους αντιπάλους τους…

Οι Περουβιανοί έχουν ήδη “πηδήσει πάνω από τα κεφάλια τους”

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα του Περού με αδιανόητο τρόπο προκρίθηκε στον τελικό, αφού κανείς δεν το περίμενε. Στη φάση των ομίλων οι παίκτες του Ricardo Gareki κατάφεραν να καταλάβουν μόνο την 3η θέση του ομίλου, κερδίζοντας μόνο 4 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον όμιλο οι Περουβιανοί έχαναν από τους Βραζιλιάνους με σκορ 0:5. Ενώ στα πλέι-φ, οι Ίνκας στην αρχή άντεξαν την εθνική της Ουρουγουάης (0:0 και 5:4 στα πέναλτι), και στη συνέχεια νίκησαν συντριπτικά την εθνική ομάδα της Χιλής (3:0). Όμως, έμοιαζε περισσότερο με σύμπτωση παρά με νίκη που προέκυψε από τις προηγούμενες συναντήσεις…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας δείχνει τώρα καλό ποδόσφαιρο και οι διαιτητές ανοικτά “τραβούν” την ομάδα. Ενώ  η εθνική ομάδα του Περού έχει ήδη δείξει το μέγιστό της, και είναι απίθανο να καταφέρει να εκπλήξει στον τελικό. Πιθανότατα, οι γηπεδούχοι θα οδηγήσουν τη συνάντηση, έτσι θα πρέπει να κερδίσουν. Στη φάση των ομίλων οι Περουβιανοί έχουν ήδη δείξει ότι δεν μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Βραζιλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,45.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *