The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Περού: πρόβλεψη για τον αγώνα

Brazil-Peru-11.09

Φιλικά

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019, 6:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κολοσσαίο του Λος Άντζελες

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι και το σύνολο είναι πάνω από 4,5 με απόδοση 1,75.

Σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες, στις νοτιοαμερικανικές παραμένει να παίζουν φιλικά την παραμονή της έναρξης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Η Κόπα Αμέρικα τελείωσε τον Ιούλιο και οι πέντε φορές πρωταθλητές επέστρεψαν επιτέλους τον τίτλο στον εαυτό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η εθνική του Περού που έγινε ο φιναλίστας αυτού του τουρνουά. Οι Περουβιανοί του Γκαρέκι έχασαν συντριπτικά από τους Βραζιλιάνους στην φάση των ομίλων με σκορ 0:5, και στον τελικό 1:3. Θα καταφέρουν οι Ίνκας να εκδικηθούν, ελλείψει κινήτρων για τουρνουά των πρωταθλητών της ηπείρου;

Πιθανώς, η συλλογιστική σχετικά με τα κίνητρα είναι αμφιλεγόμενη απασχόληση. Μόνο επειδή ο Tite είναι απαιτητικός τεχνικός, και η ομάδα του έχει σειρά 17 αγώνων χωρίς ήττες, μετά από την αποτυχία στη Ρωσία (13-4-0), σε όλους τους αγώνες. Blanchirojas θα δυσκολευτούν πολύ για να νικήσουν έναν τέτοιο αντίπαλο και στην Καλιφόρνια, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Το δεύτερο και ίσως το κύριο πρόβλημα της πιθανής αποτυχίας του Περού σχετίζεται με προβλήματα προσωπικού.

Ο Γκάρεκα δεν ήθελε να αφήσει να φύγει ο πασίγνωστος Guerrero από την εθνική, καλύτερος σκόρερ και ηγέτης της ομάδας. Ωστόσο, έπρεπε να ακολουθήσει τη γραμμή της Internacional, η οποία συμμετείχε στο  βασικό στάδιο πρόκρισης στο τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας. Χωρίς τον σημαντικότερο και αποφασιστικότερο παίκτη ο Αργεντινός τεχνικός θα δυσκολευτεί τρομερά, αλλά ο τεχνικός δεν έχει και τον Farfan, ο οποίος δεν έχει θεραπεύει τον τραυματισμό του. Η απουσία βασικών ηρώων επίθεσης έγινε ήδη αισθητή στον φιλικό στις 6 του μηνός με την εθνική ομάδα του Ισημερινού.

Οι Ίνκας έχασαν 0:1 και ο Flores στην αιχμή της επίθεσης αποδείχτηκε άχρηστος και δεν καταλάβαινε καθόλου τον Κρίστιαν Κουέβα. Σε γενικές γραμμές οι Περουβιανοί φάνηκαν απολύτως ακίνδυνοι: η αλλαγή του σχήματος με την αντικατάσταση του Flores με Ballon δεν βοήθησε επίσης. Φαίνεται ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την εθνική Περού ακόμη και να σκοράρει στους πέντε φορές πρωταθλητές.

Ο Tite δεν μπορεί να μην απαιτήσει από τους παίκτες του την αξιόπιστη άμυνα, επειδή στον πρώτο φιλικό αγώνα μετά το Κόπα Αμέρικα η ομάδα του έχασε 2 γκολ, παίζοντας ισοπαλία με τους Κολομβιανούς (2:2). Ο Νεϊμάρ, που έχει επιστρέψει, έκανε ασίστ στον Καζεμίρο και σκόραρε ο ίδιος, αλλά μόνο μετά από το διπλό που έχασε από τον Μουριέλ. Ωστόσο, αυτή η υπερβολή δεν πρέπει να παραπλανήσει τον καλύτερο. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από πολύ χαμηλό επίπεδο επιθέσεων και από τις δύο ομάδες. Η καθεμία είχε μόνο 6 σουτ στην περιοχή του τέρματος, αλλά η ακρίβεια των Βραζιλιανών ήταν υψηλότερη (4 στο δοκάρι). Οι Κολομβιανοί ήταν τυχεροί με την εφαρμογή, επειδή από το σημείο του πέναλτι οι παίκτες του Keirush σημείωσαν και τα δύο γκολ από μόνο δύο χτυπήματα στο στόχο.

Ενάντια στην περουβιανή εθνική ομάδα με μια σχεδόν αβλαβή επίθεση, η πρόβλεψη για τη νίκη της εθνικής της Βραζιλίας φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή στοιχήματος. Προβλέπω τη νίκη των Βραζιλιανών στο πλαίσιο του συνόλου είναι πάνω από 4.5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *