The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Ουρουγουάη: προγνωστικά για στοίχημα

Бразилия-Уругвай-15.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Αμαζόνια

Οι ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες κλείνουν το πρόγραμμα για αυτό το «παράθυρο της FIFA» το βράδυ της Τρίτης. Οι ομόλογοι τους από άλλα μέρη του κόσμου θα παίξουν αργότερα. Στη Λατινική Αμερική οι αγώνες θα τελειώσουν το πρωί της Παρασκευής. Ο τελευταίος θα είναι ένας κλασικός αγώνας μεταξύ των εθνικών Βραζιλίας και Ουρουγουάης. Θα ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί των Βραζιλιάνων;

Η Βραζιλία δε θα δείξει το 100% στα τρέχοντα προκριματικά

Η Σελεσάο θα μπορούσε να καυχιέται για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι στην τρέχουσα πρόκριση όλη την ώρα έπαιζε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Αλλά, ειλικρινά, ήταν ήδη σαφές ότι μια τέτοια σειρά έπρεπε να τελειώσει αυτό το φθινόπωρο. Ήδη στο Κόπα Αμέρικα υπήρχαν πολλοί ακατανόητοι αγώνες και είναι αξιοσημείωτο ότι εντός έδρας ο Νεϊμάρ και η παρέα του δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τον ηπειρωτικό τίτλο. Ίσως και στα προκριματικό η Αργεντινή θα μπορούσε να τους βάλει τρικλοποδιά, αλλά οι αξιωματούχοι ματαίωσαν τον αγώνα του Σεπτεμβρίου. Το φαβορί δυσκολεύτηκε με τον Ισημερινό, αλλά τελικά κέρδισε με 3-1. Αλλά στο γήπεδο της Κολομβίας, παρά το πλεονέκτημα, όλα τελείωσαν 0-0. Ο Νεϊμάρ φαινόταν ιδιαίτερα άσχημα: υπήρχαν πολλά λάθη και κανένα χρήσιμο στατιστικό στο τρίτο σερί ματς.

Η Ουρουγουάη δεν έχει την πολυτέλεια να χαλαρώσει τώρα

Οι «Charrua» είναι πολύ σταθεροί, δεν είναι τυχαίο που ο τεχνικός τους, Oscar Washington Tabares, σπάει όλα τα ρεκόρ ως προπονητής της εθνικής ομάδας. Παρόλο που η υγεία του κορυφαίου έχει επιδεινωθεί σοβαρά, εξακολουθεί να έχει τη θέση του έξω από το γήπεδο. Και τα παιδιά του παρέχουν ένα καλό αποτέλεσμα. 4 ομάδες προκρίνονται απευθείας από τη Νότια Αμερική και ο Lius Suarez και η παρέα ολοκληρώνουν την τετράδα. Αλλά μόνο 1 βαθμό πίσω είναι η Κολομβία, και τους υπόλοιπους, ειδικά την Παραγουάη, είναι πολύ νωρίς για να τους διαγράψουμε. Ωστόσο, νωρίς, ήδη στα προημιτελικά, έχοντας αποκλειστεί στο Κόπα Αμέρικα 2021 (0-0 με την Κολομβία και ήττα στα πέναλτι), η ομάδα σημείωσε 7 βαθμούς από τους 9 τον Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο δεν τα πάνε καλά: με την Κολομβία μόνο 0-0 εντός έδρας, 0-3 στην Αργεντινή. Τον Νοέμβριο, παρεμπιπτόντως, θα παίξουν ξανά με τους «albicelestes», οπότε τώρα πρέπει να παλέψουμε για βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βραζιλία έχει χάσει, σε κανονικό χρόνο, ακριβώς πριν από 20 χρόνια, το καλοκαίρι του 2001. Στους τελευταίους 7 αγώνες έχει σημειώσει 6 νίκες με μία ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Βραζιλία παίζει στην έδρα της και θα πρέπει να προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα μπροστά στους οπαδούς. Ο αντίπαλος είναι άνετος, δεν πρέπει να επιτρέψουμε 2 λάθη στη σειρά, οπότε ποντάρουμε στη νίκη του Νεϊμάρ και της παρέας του με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,99).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *