The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Ονδούρα: πρόβλεψη για τον αγώνα

014-Brazil-Honduras-09.06

Φιλικοί αγώνες

Estádio José Pinheiro Borda, Πόρτο Αλέγκρε

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, 9:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το απόγευμα, στις 9 Ιουνίου, στην πορτογαλική πόλη Πόρτο Αλέγκρε, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους φιλικούς αγώνες στους οποίους θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Ονδούρας. Αυτές οι ομάδες είναι πολύ διαφορετικού επιπέδου, αλλά στα φιλικά μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρη την πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία – Ονδούρα.

Ήρθε η ώρα για τους Βραζιλιάνους να πυροβολήσουν

Προς το παρόν, η εθνική ομάδα της Βραζιλίας βγάζει νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Τώρα οι Βραζιλιάνοι κερδίζουν πολύ φτωχά και σχεδόν πάντοτε ελάχιστα. Εξαιτίας αυτού επικρίνεται συνεχώς, και τώρα όλοι έχουν πέσει πάνω στον Neymar. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες του Τίτε να “πυροβολούν” μπροστά στους οπαδούς τους και να καταπατήσουν οποιονδήποτε. Η εθνική ομάδα έχει τα πάντα για να το καταφέρει: αστέρια στη σύνθεση, εξαιρετικό προπονητή, και εκπληκτική υποστήριξη των κερκίδων.

Απλώς αδύναμο παιχνίδι της αδύναμης ομάδας

Την ίδια στιγμή, η εθνική της Ονδούρας το τελευταίο ενάμιση έτος μόνο αποτυγχάνει και δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Βασικά η ομάδα μόνο χάνει, έχοντας κερδίσει μόνο μία φορά στους τελευταίους 9 αγώνες – 1:0 τον Παναμά. Εκτός έδρας δεν υπάρχουν νίκες στους παίκτες του Fabian Coito, καθώς χάνουν πάρα πολλά: 3-4 γκολ ανά συνάντηση με καλούς αντιπάλους.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας από κάθε άποψη ξεπερνά την εθνική ομάδα της Ονδούρας, οπότε απλά δεν μπορεί να είναι ένα ισότιμο παιχνίδι εδώ. Ενώ οι Βραζιλιάνοι θα έχουν κίνητρο κιόλας, γι’ αυτό θα «σκίζουν» τέτοιους αντιπάλους. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι θα κυριαρχήσουν από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή, οπότε η νίκη τους θα είναι συντριπτική (για τους οπαδούς). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βραζιλίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *