The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Brazil-Colombia-07.09

Φιλικός αγώνας

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Hard Rock Stadium

Στις 7 Σεπτεμβρίου στις 3:30 το πρωί σε φιλικό αγώνα θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Κολομβίας. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Hard Rock Stadium (Miami).

Εθνική Βραζιλίας

Η εθνικής Βραζιλία είναι μια από τις ισχυρότερες εθνικές ομάδες στον κόσμο, οι παίκτες της ομάδας αυτής έχουν κερδίσει τουλάχιστον από μία φορά απολύτως όλα τα μεγάλα τουρνουά στα οποία συμμετείχαν. Πιο πρόσφατα οι Pentacampheons γιόρτασαν την κατάκτηση του 9ου Κυπέλλου της Αμερικής. Επίσης οι βραζιλιάνοι δεν γνωρίζουν αποτυχίες για τους τελευταίους 16 αγώνες. Πριν από την έναρξη αυτής της σειράς η ομάδα έχασε για τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, στους προημιτελικούς από το Βέλγιο (1:2). Ο τελευταίος αγώνας για την εθνική ομάδα ήταν ο τελικός του ηπειρωτικού πρωταθλήματος, όπου η Βραζιλία γιόρτασε τη νίκη επί της εθνικής ομάδας του Περού με σκορ 3:1. Γκολ στον τελικό αγώνα σκόραραν οι Everton, Gabriel Jesus και Richarlison.

Εθνική Κολομβία

Η εθνική ομάδα της Κολομβίας είναι μια ισχυρή ομάδα, στη σύγχρονη ιστορία κέρδισε το Κύπελλο της Αμερικής και πρόσφατα αγωνίστηκε στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Φέτος για τους Κολομβιανούς μπορεί επίσης να θεωρηθεί επιτυχές, καθώς η εθνική ομάδα έφτασε στους προημιτελικούς στο ηπειρωτικό πρωτάθλημα. Οι Κολομβιανοί πέρασαν με σιγουριά τον όμιλό τους, νικώντας με τη σειρά την Αργεντινή (2:0), το Κατάρ (1:0) και την Παραγουάη (1:0). Και στα πλέι-οφ η Κολομβίας ήταν απλά άτυχος, έχασε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Χιλή, κανονικός χρόνος έληξε με σκορ 0:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική Βραζιλίας θα βγει νικητής από τον αγώνα, καθώς η πρωταθλήτρια Αμερικής είναι σε καλό ρυθμό τώρα και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Επιπλέον, οι Βραζιλιάνοι μόνο 1 φορά έχασαν από την Κολομβία στο παρελθόν για σχεδόν τριάντα χρόνια. Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νίκη του Selecao. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Βραζιλίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *