The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Κατάρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Brazil-Qatar-06.06

Φιλικά

Εθνικό Στάδιο της Μπραζίλια

Πέμπτη, 6 Ιονίου 2019, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη, τρεις και μισή το πρωί η εθνική ομάδα της Βραζιλίας μπροστά στους οπαδούς της θα φιλοξενεί την εθνική ομάδα του Κατάρ στο φιλικό αγώνα. Φυσικά, είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων, αλλά οι παίκτες του Κατάρ είναι καλοί τώρα. Σας συνιστούμε να διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία – Κατάρ.

Οι Βραζιλιάνοι δεν είναι και τόσο καλοί

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Βραζιλίας φαίνεται σίγουρη, γιατί ουσιαστικά μόνο κερδίζει. Μετά από την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, οι παίκτες του Τίτε κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ήδη 8 αγώνες, από τους οποίους 7 κέρδισαν. Το μόνο λάθος των Βραζιλιάνων ήταν στο ματς του Μαρτίου εναντίον του Παναμά – ισοπαλία με σκορ 1:1. Ωστόσο, και στον δεύτερο αγώνα του Μαρτίου, οι “Selesao” έχασαν ένα γκολ, νικώντας την Τσεχική Δημοκρατία εκτός έδρας με σκορ 1:3. Πιο πριν η εθνική ομάδα της Βραζιλίας φημιζόταν για την εξαιρετική άμυνά της, αλλά τώρα κάτι πάει στραβά. Είναι πιθανό ότι τα αστέρια της εθνικής έχουν βαρεθεί τους φιλικούς αγώνες.

Το Κατάρ προσθέτει κάθε μήνα

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα του Κατάρ από έτος σε έτος βελτιώνει το επίπεδό της, αφού μόνο σε 3 χρόνια η εθνική αυτή θα φιλοξενήσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και γι’ αυτό η διοίκηση αποφάσισε να εκπαιδεύσει την ομάδα σκληρά. Τελικά το καταφέρνουν, επειδή στις αρχές του 2019 οι παίκτες του Felix Bas κέρδισαν το Ασιατικό Κύπελλο. Κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά η ομάδα έπαιξε 7 αγώνες, κερδίζοντάς τους όλους (το συνολικό σκορ ήταν 19:1). Οπότε τώρα αυτή η εθνική είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με έξυπνη γραμμή επίθεσης.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι αναμφισβήτητα πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα του Κατάρ, αλλά οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν πολύ σοβαρή στάση ως προς τους φιλικούς αγώνες. Ταυτόχρονα, οι Κατάριοι προφανώς θα θέλουν να δείξουν τον εαυτό τους ενάντια σε τόσο ισχυρούς αντιπάλους, γι’ αυτό θα παίξουν με επιθετικό στυλ. Και αν λάβουμε υπόψη ότι οι γηπεδούχοι τώρα δεν διαφέρουν με αξιόπιστη άμυνα, τότε μπορούμε με ασφάλεια να ποντάρουμε στο γκολ από τους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το Κατάρ θα σκοράρει με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *