The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Εκουαδόρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия-Эквадор-28.06

Κόπα Αμέρικα

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 5

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021, 12:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Olimpico Pedro Ludovico

Το Euro έχει ήδη προχωρήσει στους πιο ενδιαφέροντες αγώνες των πλέι οφ. Στο Κόπα Αμέρικα ωστόσο έχουν δικούς τους ασυνήθιστους κανονισμούς φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί μόνο στην αρχή της επόμενης εβδομάδας με τις συναντήσεις του πέμπτου γύρου. Η εθνική Βραζιλίας θα είναι η πρώτη που θα παίξει. Θα δώσει την ευκαιρία στον Ισημερινό ή θα τον στείλει σπίτι; Το αναλυτικό τμήμα του ιστότοπου μας παρουσίασε την πρόβλεψή του για τον αγώνα στις 28 Ιουνίου 2021.

Η Βραζιλία κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί χάρη στη βοήθεια της… Αργεντινής

Εθνική Βραζιλίας στον τελευταίο γύρο του Κόπα Αμέρικα ήταν κοντά στην αποτυχία. Αγωνίστηκε με την Κολομβία, η οποία έδωσε πραγματική μάχη: άνοιξε γρήγορα σκορ, μετά το οποίο υπερασπίστηκε με αυτοπεποίθηση. Μόνο στο 78ο λεπτό οι παίκτες του Tite ισοφάρισαν, αλλά με σκάνδαλο, γιατί κατά τη διάρκεια της επίθεσης η μπάλα πέτυχε τον Nestor Pitanu, τον Αργεντινό διαιτητή. Εκείνος, παρά την άμεση απαίτηση των κανόνων, δεν σταμάτησε το παιχνίδι, κάτι που προκάλεσε την οργή των «καφετζήδων». Αλλά οι μακρές διαμάχες είχαν ως αποτέλεσμα μόνο κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Και εντελώς στο τέλος, ήδη στο 100ο λεπτό (αναγκάστηκε να προσθέσει 10 λεπτά), ο Casemiro σημείωσε 2-1. Υπάρχει μια άλλη νίκη, η 3η στο τουρνουά και η 10η συνεχόμενη. Το σερί ξεκίνησε το προηγούμενο έτος.

Ο Ισημερινός διατρέχει τον κίνδυνο να αποκλειστεί μετά τη φάση των ομίλων

Το «Tricolor» πέρασε μια δυσάρεστη μεταμόρφωση σε παύση έξι μηνών. Είχαν μια καλή αρχή στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτό ήταν το περασμένο φθινόπωρο. Τον Ιούνιο δεν κατάφεραν να αναπτύξουν τις επιτυχίες. Στους καλοκαιρινούς προκριματικούς αγώνες, οι παίκτες του Gustavo Alfaro δεν σημείωσαν βαθμούς ούτε εναντίον της Βραζιλίας ούτε του Περού εντός έδρας. Κόπα Αμέρικα για τους παίκτες του Ισημερινού ξεκίνησε με ελάχιστη ήττα από την Κολομβία. Στη συνέχεια έπαιξαν θεαματικά παιχνίδια με τη Βενεζουέλα και το Περού. Με τους «κρασάτους» πήραν το προβάδισμα δύο φορές, αλλά έχασαν στο 91ο λεπτό το γκολ που ισοφάριζε το σκορ. Με τους «Ίνκας» ήταν 2-0 μετά το πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι το 54ο ο αντίπαλος είχε ισοφαρίσει. Τώρα οι πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ είναι πολύ χαμηλές, πρέπει να κερδίσουν βαθμούς με τον μεγιστάνα…

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Βραζιλιάνοι έχουν να χάσουν εδώ 10 αγώνες, όλα μετά το 2004. Κέρδισαν τους τρεις τελευταίους με συνολικό σκορ 7-0, σκόραραν 2 αναπάντητα γκολ στους παίκτες του Ισημερινού στις αρχές Ιουνίου.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο κάτι να έχει αλλάξει σοβαρά μέσα στις 3 εβδομάδες που έχουν περάσει από την τελευταία συνάντηση μεταξύ των ομάδων. Και πάλι περιμένουμε σίγουρη νίκη από τη Βραζιλία, στοιχηματίζουμε με χάντικαπ -1 και απόδοση 1.6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *